Verynice1 Gün içinde oturma odasında oturuyoruz 14 aylık oglum pervazlara kadar söktü evdeki tüm aksesuarı hergün indiriyor yerlere atıyo herşeyi karıştırıyor ne zaman evde bişeye dokunmaz heryer birbirne giriyo çok yorucu
ant331 Verynice1 15 ayligiz evde aksesuari bırak orta sehpayi masanin üstüne koydum yoksa üstüne çıkıyor atlayıp zıplıyor 🙂😀 kıyafet dolabını açık görsun ben çamaşır yerleştirirken o dağıtıyor
Seut Verynice1 ben üniteden tut onun ulaşabileceği tüm zararlı aksesuar vs kaldırdım. Yalnız değilsin. 18 aylık düz duvara tırmanıyor 🙄
mihrosum Seut benim kızımda 18 aylık. Hep mutsuz hıc durmuyor aksam o uyuyunca evi tam 2 saatte topluyorum. Mutfakta herseyı alıp oturma odası a getrmıs. Burdakılerıde mutfaga gotırmus. Bugun komsudaydım ilk kez gittim kızı 22 aylık ne akıllı uslu. Benimki aglama krizlerine girdi. Karnında tok. Niye boyle sizinde boyle mı? Vallahi aklımı oynatacam
ahmetseliminannesi Verynice1 Kiz sen daha kaldırmadın mi aksesuar vs ben 1 yaşından sonra ne var ne yok hepsini kaldırdım imkanı yok aynı yerde durmalarinin 😂 her şey bitti mutfak dolaplarına el atıyor 😂
Seut mihrosum evet aynen öyle. Bütün mutfak dolapları hergun iner gardolaplarda öyle. Ama yine de mutsuzdur. 2 haftalığına tatile gittim o kadar keyifliydi ki. Geri geldim yine başa döndük. Sürekli ağlıyor, sinirleniyor. Sıkılıyorlar sanırım.
Seut mihrosum birde oğlum kendi yasitlariyla anlaşamıyor. Eğlenmiyor onlarla. 7 8 yaş olunca oynar mutlu olur. Ablamin oğlu 2 buçuk yaşında ne zaman Bi araya gelsek curcuna kopar. Pişman oluruz buluştuğumuza.
minnakbaby Verynice1 nasil davraniyosunuz bilmiyorim tabi ama ben yine de biseyler soyleyeyim. Benimki de ayniydi her cocuk boyledir bence. Hayir demeyin dememeye calisin. Hayir denilecek yapmasini istemediginiz herseyi kaldirin. Ki tam herseye anlamaya baslama doneminde suan. Guzellikle konusarak anlatin olumsuz konuşmadan. Hayir deyince inadina yapiyor. Yada o an direk baska biseye dikkatini çevirin caktirmadan konu degistirin 😁 biliyorum zor ama Simdi bnmki 19 aylik suan eskiye gore daha iyi 😊
GoGirl Verynice1 5 yasinda koltuk tepesinde gezmekten dengeyi kaybedip perdeyi söktü oglum perdeyle yere indi daha dogrusu🙈
ikizbabymom Verynice1 keşfediyo annesi daha çok kırıp dökecek oğlum fiskosumun üstündeki kalın camı bile kırmayı başardı
Aybersa Verynice1 13 aylık , anlattığıniz gibi geçen gün yüksek sehpadaki temizlik suyunu döktü,ayak uçlarında yükselip ulaşmış 🤦
mrvcr Verynice1 yalnız değilsiniz sadece aksesuarları toplayıp, çekmece ve dolaplara kilit takmak için biraz geç kalmışsınız ☺️ 17. aydan sesleniyorum, daha büyük hareketler geliyo, elinizi çabuk tutun. toplayın bütün eşyayı 😬
BabyGroot Verynice1 benim de 15 aylık dediğin gibi herşeyi indiriyor açabildiği çekmeceleri açıp boşaltıyor oyuncak dışında herşeyle oynuyo 😄 canı sağolsun ne yapalım keşfediyor çocuğum elbet sakin sakin oyun oynayacakları zaman da gelir. Gelir dimi 🙄🤭
mihrosum Seut dun iste ust kat komsumun kızı 22 aylık aynılar neredeyse ama oynamadı agladı durdu. Vallahi cok uzuluylrum ne yalnızım bıde ne yıkanabılıyotum ne karnımı doyurabılıyorum hep mutsuz ama balkona cıkıo hortumla oynamak istiyor kendini ewın heryerı nı ıslatmak yıkamak istiyor 😂😂😂
[silindi] Verynice1 yalnız degılsın ben salonu direk bosalttım birtek koltuklar duruyor 😂 heryer tırmanıyor heryere el atıyor evde bisey kalmadı inan
Mutluyuvam Verynice1 9 bucuk aylık dagıtmadıgı cekmece kalmadı bende artık saldım toplanıyoruz cekmece ıclerını tekarar aynı zaten