Merhaba anneler❤️ Benim oğlum 8 mayıs da doğdu🙏🏻 Ne zaman kısa kollu koyafetler giydirmeye başlayabilirim
diraraa ankaranin ayazi yeter 😊
Omerve canim ben 18 nisanda doğum yaptim hala uzun kollu giydiriyorum ama kisa kolluya gecenler var şehir cok onemli burda ben afyondayim ve cok soguk gidiyor havalar
Omerve Şubatta doğum yaptım hala kosa kollu giydirmiyorum havalara güven olmuyo istanbulda bu aralar ramazan diye havalarda serin bitince sanırım tam sıcaklar olmaya başlar ozaman giydirilir diye düşünüyorum şuan uzun kolluyla devam
Omerve bız mart 1 de dogduk ve havaların güzel olmasıyla birlikte kısa kollu şort giydiriyorum. Öbür türlü oda cok terliyor çunku
Benimde martta doğdu oğlum bende hala giydirmedim canım haziran uygun bence sen bilirsin yinede
Oglum 13 mayista dogdu biz hala uzun kolluya devam :) sanirim 40 i cikana kadar bu sekilde devam ederiz Bide hangi sehirde yasadigin onemli ankaradayim ben ve hava hala oturmus diil
Benimde 7 mayısta doğdu ama biraz daha bekleyeceğim daha erken diye düşünüyorum
Ceren bende 4 Nisan’da doğum yaptım kısa kollu çıtçıtlı üstüne uzun kollu giydiriyorum evde yada uzun kollu tulum. Dışarı çıkarken ekstra bişey giydiriyormusunuz 😇
3 Mayıs'ta doğdu. İstanbuldayız. Kısa kolluya geçmek için erken sanki. Tek uzun kollu çıtçıtlı badiler bile üşütür gibi gelıyor bana🙈
Sanemikom bende İstanbul dayım hep üşüyecek gibi geliyor bana🙈
18 Mayista dogdu oglum istanbuldayiz valla bende uzun kollu badi ustune sweet giydiriyorum hatta acaba abartiyomuyum diye dusunuyorum siz nedersiniz anneler fazlami ?
Şubatta doğum yaptım havanın durumuna göre kısa uzun değiştiriyorum. Zaten hergele hergün üstünü kirlettiği için zor olmuyor. Kendinizden hesap edin siz ne giyiyorsanız 1 tık üstünü giydirin bende çok arada kalmıştım tecrübeliler bunu demişti.
29 nisanda doğduk 🤗 sadece sıfır koL çıtçıtLısıyLa bütün günü tamamLıyoruz bebekde oLsa bana sıcak onada sıcak
GmzSnn hangi şehirdeydin canım
Omerve sorma cnm bende aynı 🙈Birde her kafadan bi ses çıkmıyor mu 🙈 Elleri soğuk bu çocuğun üşür, üstünü ört üşür ahhh ahhh 😂🙈
Omerve hollandadaym
Durulmn yok bir battaniye örtüyorum hava soguk olursa kalin battaniye alıyorum 😊