Uzgun23 Aşı yaptık bugün ateşi 37.5 Parol şurup verdim o ateşi düşürür mu evde tekim şaşırdım kaldım 😞parol etki eder mi yada başka napmam lazım yardımcı olur musunuz
Melisa59 Uzgun23 eczaneden fitil alabilirsiniz bide ılık duş aldırın tek zibiniyla kalsın. Kol altlarına ve kasıklarına soğuk bez koyun bide ayak altına limon sürmek te düşürüyormus denemedim ama çok kişi aynı şeyi söylüyor
Reyna Uzgun23 ates 38 olmadan ilacla müdahele edilmez üstünü inceltin eklem yerlerine ıslak bez koyun
madambovary Uzgun23 37,5 çok yüksek bir ateş değil endişelenmeyin. Üstünü inceltin ve takipte olun zaten ilaç vermişsiniz düşürür ateşini.
Rose1221 Uzgun23 ah doğru duş alınmaz kusura bakmayın unuttum. Parol düşürecektir üstünü inceltin siz.
Rose1221 Mihranimmm sadece zıbınla birakın zaten ateşli üşümez . Duş aldırın. Çok kucağa almamaya çalışın alsanız da yapışmayın sizden de sıcaklık geçer . Aşı ateşi ise parol düşürecektiR . Küçükse paranox s fitil daha çabuk düşürür bize onu vermişlerdi
Fad Koltuk altı 37.8 demin yüksekse ateş var demek oluyor telaş etmeyin daha iki gün önce yaşadık ateşi hemen ılık bir duş ve üstünü çıkardım o şekilde düşüyor
Zeyzeyyyyy Sürekli ateş böyleyken gitmiştim doktorlar nedeni bulamadı 1 aydır bende fakülteye gittim yüksek enfeksiyon kanında varmış 37,5 üstü ateş olmadıgı halde
CatBoy Uzgun23 aşı yerini islatmadan koltuk altı, alın, kasıklara koyabilirsiniz. Parol etki eder yeniden yukselirse 4 saat sonra tekrar verebilirsiniz.
uyumayankoala Uzgun23 Anladım telaş yapma lütfen çok yüksek ateş değil, ılık duş aldır harareti alır, limonlu çorap giydir hemen duştan sonra. Gece rahat uyusun diye calpol verebilirsin 4 saatte bir
Rose1221 Uzgun23 sıkıntı yok o zaman. 4 saatte bir parol ü yenileyebilirsin ama gerek olmadıkça vermesen daha iyi. Bir doz yeter genelde. Parol ile calpol aynıdır zaten ama geçmezse dediğim gibi paranox s fitil saha çabuk işe yarayabilir. 4 aydan küçükse yarım fitil. Geçmiş olsun. Bu arada ateşi fazla değil düşecektir merak etmeyin