Ftmerarslan 3 gün önce sezerysn doğum oldum ve gazım çok geç çıktı şu andada büyük abdestimi hala yapamadım ne yapmalıyım bunu yaşayan varmı😔 agrım çok karnımda
Nurish Ftmerarslan ah canım ya bende aynı şeyi yaşadım çok zor sabah aç karnına kuru kayısı ye üstüne sıcak su iç, magnezyum iç bunlar iyi gelir, bağırsak hareketliliği olması için yürümeye çalış
pogacayanakli_aylamm Ftmerarslan katı yemeyin. Sabah ve akşam yemeklerinden sonra kayıs ımeyve suyu için. Rezene de için yedikleriniz bebeğe gaz olmasin sizinde gazinizi alır. 3 gündür çıkmıyorsanız doktora sorup lavman alıp yapın. Kabızlık bunlara rağmen devam ederse şurup veriyorkar
Gul1_92 Ftmerarslan Ben sezeryan oldum doktorum magnezi kalsine diye bir toz verdi suya katıp içiyorsunuz tadı iğrenç kireç gibi onu içtiğiniz zaman içinizde ne varsa söküp atıyor kendinizi hiç kasmadan . Ben onu kullandım hi zorluk çekmedim. Deneyebilirsiniz sizde..
SevilayEla Komposto içmen gerek içinin yumuşaması lazım ben o şekilde kabız olmadım çok su tüketmelisin
Nisabera09 Ftmerarslan canım sıcak açık çay ve bisküvi ye bana öyle yaptırdılar 6 saat sonra gaz 24 saat olmadan da büyük abdeste çıktım🙏🏻