EsraKuzeyy Kizlar 7 aylik bebegim var. Tepkileri gelisimi herseyi gayet yerinde fakat iki gundur arada bir bir iki sn. Urperme oluyor titriyor. Neden olabilir
aylizinannesiii EsraKuzeyy bizdede titreme oluyor çişini yaparken oluyormuş meğerse 😂😂 bir iki bezi açikkende öyle yaptı baktım tuvaletini yapiyor 😅
NefesMaviDeniz EsraKuzeyy Çişini yapıyordur :) İkiz bebeklerimiz var doğduklarından beri ürperme titreme oluyor meğerse çişlerini yaparken olurmuş😀
EsraKuzeyy aylizinannesiii ya asiri derecede stres ve panik oldum hastaneye gidesim var suan internette bi kac biseu okudum. Anlik olup geciyor seytan durtmesi deriz halk arasinda o sekilde titreme. Aynimi sizde de
aylizinannesiii EsraKuzeyy Ayni bizdede ayni korkulucak bir durum yok dedi bizdede arada titreme olur dedi doktor kan ve idrar tahlili yaptırın ama siz isterseniz biz yaptırdık temiz çıktı çünkü
EsraKuzeyy İcimi rahatlattiniz biraz tesekkur ederim :) titremeden sonra bezine baktim yeni cis yapmis sarilik vardi mintemelen Cisten dolayi oluyor dediginiz gini ama yine de biraz takip edecegim
Selengunes EsraKuzeyy merhaba takip ettiniz mi oluyor mu hala. 9 aylik oglumda yapiyorda endiselendim bi sorun teskil etti mi