Elosunannesi Merhaba arkadaşlar kızım 4 ay 21 günlük ve bir haftadır sağa sola dönüyor ama yüz üstü olunca geri sırt üstü dönmeye henüz başlamadı ben destek oluyorum donduruyorum sırt üstü sizlerin bebisleri ne zaman yuzustuyken sırt üstü kendi kendine döndü?
Dilaam Elosunannesi bizde tam 4 aylık oldugumuz gün yüzüstü döndük simdi 4 ay 13 günlük olduk bir iki gündür yüzüstüyken yan devrilip sırt üstü dönmeye basladı ama az tabi 3 4 kere yapabildi henüz😀
deletedmom342 Elosunannesi 4 ay 8 günlükken yüzüstü koymuş oyun oynarken videosunu çekiyordum bir baktım döndü 😅 tüm aile fertlerine atmıştım
Elosunannesi Dilaam bende destekle kolunu dönmesi gerektiği şekilde düzeltiyorum yaptığımı yapmak istesin diye şuan yüzustu kaldığı için her döndüğünde ben düzeltmek zorunda kalıyorum yoksa bir.iki dakikaya mız mizlaniyor kiziyor 😁
Dilaam Elosunannesi aynen bizdede öyle sırt üstü koydugum an yüzüstü dönüyor sobrada beni kim döndğrdü diye aglıyor😂😂
Sinem_ayaz Oğlum 3 ay 20 günlük 2 gündür yüzüstüne dönüyor kolunu çıkaramıyor ben çıkarıyorum mutlu oluyor çok sürekli dönmek istiyor 😍