Girlannesi Merhaba anneler. Instagram da tesettür giyim üzerine memnun kaldığınız sayfalar var mı? Ben emin olamıyorum da kararsızım, alışveriş yapıp da memnun olduğunuz veya olmadığınız sayfa önerir misiniz 😊
Susebezeyno Girlannesi butik Melike var çok memnunum senelerdir mağazasında alışveriş yapıyordum şimdi pandemi dolayısıyla online sipariş veriyorum tavsiye ederim
Minikprenses5481 Girlannesi modasene gecen 500tllik alisveris yaotm canm kumaslari faln cok gzldi fiyatlarida cok pahali degldi
Girlannesi Mesela Kaylule.giyim, sultanboutiquetesettür, sitilzademoda, tofisa, elizamoda bunlar dan memnun musunuz
hunilimomm Girlannesi tofisadan almıştım bi kez öyle vavvv denecek bi kumaşı yok fiyatına göre iyiydi ama çok geç geliyor 16 günde geldi bi kargom defalarca aradım iptal de etmediler
Minikprenses5481 Girlannesi aynn kumaslari faln cok gzl hatta google sitesindn bakarsan orda daha ayrntili urunler canm
Adalet-34 Girlannesi magazası olan yerlerden alısveriş yapmayı seviyprum olmazsa geti götürp değiştiriyprum ve güvenli oluyor
Kubra_2019 Girlannesi Vallahi trendyolda 3 urun sipariş verdim müthişler ücretine gore inst. Kullanmıyorum ama tavsiye ederim.
Fatoscum Girlannesi instagramda modaala var güzel ama trendyol modest ve lcw modest de güzel bir bakın derim