LtfyeAsaf 36 günlük bebeğim var ve kirpik girmiş gözüne tam göz bebeğinim orda duruyo 😩 nasıl çıkarıcam onu bi fikri olan var mı
Doga1111 LtfyeAsaf kendı kendıne cıkıyor ağlıyorlar falan zaten ozaman da cıkıyor bana arkadasım sen müdahale etme mikrop kaptırırsın demıstı
Pinkkk LtfyeAsaf canım serum fizyolojik varya hani burun temizlerken kullanılan ondan al enjektöre çek damla gibi damlat gözüne çıkacaktır çocuk acilde bu şekilde çıkarıyorlar
Pelinzade Sürekli olacak bu durum bende ilk gördüğümde panik oldum ağlaşanda çıksın diye dua ediyordum ama sürekli oluyor artık alıştım
Canangnr Melisam Merhaba Anne sütünde canlı organizmalar bulunduğu için göze damlatmak doğru değil enfeksiyon oluşturur doğru bilinen bir yanlıştır Miniğinizi mutlulukla büyütün 🌸
Pinkkk Ayaniz bildiğin sofrada kullandığın tuz değil o 🤗 hemşireyim hastanelerde uygulama bu şekilde yapılır 👍🏻
Canangnr LtfyeAsaf Kirpikten farklı birşeyse ve uzun süredir gözdeyse rahatsız eder ve enfeksiyon kapabilir evde denemektense bence bir acile gidin çünkü basit müdahaleler bile bilinçsizce yapılırsa kötü sonuç doğurabilir Geçmiş olsun
Muradiye_poyraz_14_mgp LtfyeAsaf evet biİmde başımıza geliyor kendi cıkıyor korkmayın ve kesinlikle müdahale etmeyin
Ayaniz Pinkkk aa bilmiyordum gercekten.. bende burnuna damlatırken gözüne kaçıcak diye ödüm kopuyordu😂 tesekkür ederim bilgilendirme için🤞🏼