Hadiyemoms Arkadaşlar merhaba, biz 18 günlüğüz ama bebeğim üç gündür kendini acayip kasıyor top gibi fakat ağlama krizi yapmıyor. Gazı mı var yoksa açmı kalıyor kakası da günde iki anca yapıyor. Ben çok tecrübesizim bana yardımcı olur musunuz lütfen.
Birmuallime Hadiyemoms gazı olabilir YouTube de gaz için masajlar var izleyip bi deneyin benim de bebeğim çok gazlı sürekli kasılıyor inleme gibi bir ses çıkarıyor kendini geri atıyor. Karnını bi yoklayın şiş mi elinizle hafif kontrol edin.ben gaz damlası kullanmaya başladım 20 günlükken falan şimdi daha iyi bol bol da masaj yapıyorum
2719 Hadiyemoms ani hareketlerde mi kasılıyo benim oğlum iki kolunu yana açıp tıslar gibi korkuyla ses çıkarır domates gibi olurdu yüzü korkuyodu kucakta ani hareketlerde hep kastı kendini yavaş yavaş azaldı şimdi 4 aylık bazen takside hızlı gidince adamlar yine öyle yapıyo korkuyo
Hadiyemoms Birmuallime bende sap simple gaz ilacını kullanıyorum. Aynı şikayetler bende de var, hemde aynısı ne zamana geçer benim içim kıyılıyor yavrum sıkıntı çektikçe ya.
Hadiyemoms 2719 yok ani hareketler harici aynı şekle giriyor bende napıcamı şaşırdım o kadar zormuş ki bişey yapamamak elim kolum bağlı
Birmuallime Hadiyemoms biz yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz tam bitmiyor ama şiddeti ve süresi azaldı çok şükür size doktor mu verdi ne kadar kullanıyorsunuz
2719 Hadiyemoms bende öyleydim tek yaptığım şey güvende olduğunu hissettirmek sarılıp sırtını ovdum konuştum hep başka bişey yapılmıyo bu durumda
Hadiyemoms Birmuallime yok Dr vermedi ama eczaneden almıştık tanıdık tavsiye si üzerine napmalıyım acaba
Birmuallime Hadiyemoms ben de öyle yaptım canım kaç damla veriyorsun onu merak ettim o yüzden sormuştum
Birmuallime Hadiyemoms ben de bundan önce biogaia kullandım ama o gazımıza iyi gelmedi canım zaten bağırsak düzenleyiciymiş doktor bize de onu verdi. Sen sab simplex i kaç damla veriyordun
Hadiyemoms Birmuallime 8 damla veriyordum kuzum sap simplex si. Bizde de fayda etmedi biogaia kuzum yaaa zeytinyağı içiniyorum ara ara
Mirosunannesi Hadiyemoms şimdi gördüm kullanmışsınız ama iyi gelmemiş o zaman her fırsatta youtube gaz masajı ve bacak hareketleriyle pırtları çıkaracaksınız elim hep üstündeydi 4 aylık bazen hala yaparım iyi geliyor
Mirosunannesi Hadiyemoms gazdır bence kızımda aynı öyleydi top gibi olurdu dizlerini karnına çekerdi. Karnına youtubedan gaz masajı bak onu yaparsın gaz damlası önerisi istersen biogaia probiyotik damla ve nurse harveys kullandık iyi geldi şükür 🥰
Hadiyemoms Mirosunannesi bizde aynı damlayı kullanıyoruz ama bizde etki etmedi şimdi zeytinyağına başladık inşallah etkisini görürüz.