Miniknur Canım benim bebeğim de 44 günlük ıkınma kaka 💩 sorunsalımız var ben müdahale ediyorum da öyle yapoyor kabız degil ama zorlanıyor hareketler yaptırıyorum kulak çöpü zeytinyağı ile biraz uyarıyorum yapıyor, iki ayrı doktora gittik biri metsil ve relaktaz verdi relaktaz krize soktu yavrumu bilmşyroum nedenini metsil de düzenli kullanılacakmıs benn ıkınma oldukça vermiştim düzelme olmadı daha sonra farklı bir doktora gittik o da hepsini kesin maflor verelim dedi onu düzenli kullandım ilk zaman ise yarar gibi oldu ıkınmalar azaldı fakat tekrar başladı hatta kaka sayısı azaldı 1 defa zorla yapar halde önceden 5-6 kez yapardı maflordan, ben de harvey duydum onu denedim o da huzursuz etti sanki fayda hiç etmedi gibi geldi ve ben yeniden sadece metsil e döndüm yine sanki o daha iyi gibi duruyor d vitamin de monovit verilmişti saglık ocağında onu da kestim yerine başka alacagımm kabız bagırsak gaz sorunu yapıyormuş okudum yan etkisini şimdi biogai duyuyorum surekli bi de sub simlex yani nasıl fayda ediyormu kaka gaz sorununa etkili mi biogai metsil ile beraber kullansam nasıl olur uani doktor kendim oldum resmen 🥴🥴🥴tecrübeniz icin size yazmak sormak istedim 🙏