Elif_akdeniz 2021annesi ben mamada veriyorum araştırdım mama kullanan bebekler erken ek gıdaya basliyabiliyor ama sadece anne sütü alan bebekler 6. Ayı beklemeleri lazım mış
Elif_akdeniz emirinannesi17 aa hangi doktor bu size bunları onermis şeker ve sut en son verilecek şeyler
emirinannesi17 Elif_akdeniz bende biliyorum verilecek olduğunu canim ama işte ebe verdi bana o kaağidi
emirinannesi17 Elif_akdeniz hiçbirini kullanmicam için sorun yok küçücük bişey zaten yavrum yağ filan diyor ne alaka anlamadım
Elif_akdeniz emirinannesi17 aynen canim az çok biliyorsun neler verileceğini kendi kafandan ver at o listeye
zynn emirinannesi17 çok saçma lütfen başka doktora da gidin listeye de baktım 1 yaşına kadar inek sütü falan yok zaten olur mu öyle
Elif_akdeniz theAna önce yoğurt verdim elmayla havucu yedi ama patates ve taze fasulye midesini bulandırdı yemedi
Elif_akdeniz emirinannesi17 teşekkür ederim yoğurt verdim ben ama karıştırıp karıştırmamam arasında kararsız kaldım bide hemşire corba yapabilirsin dedi ama küçük diye korkuyorum daha yapmaya
Elif_akdeniz theAna hayır daha denemedim elma muz patates fasulye yedi şimdilik başka aklıma gelmemişti sag olun burada öğrendim sizler sayesinde🤗
Elif_akdeniz emirinannesi17 4 ay 22 günlük son tartildigimiz da 5 kilo çıkmıştı sebzeli şehriyeli yapabilirsin dedi ama ben daha yapmadım erken diye düşünüyorum daha o yüzden meyveli yoğurt yapıp yediriyorum sadece
Ozzlemm34 Elif_akdeniz Havuc patates kabak balkabagi meyvelerden elma armut muz avakado kayisi ( dikkatli vermek gerekir ishal yapabilir) verebilirsin 5 aylikken basladim