Saripapatyamm 2 yaşında oğlum sürekli meme me ellemek istiyor gece uyurken gün içinde yakası kapalı şeyler giyiyorum el sokuyor içeri yine de elliyor avutamadim bu durumu yaşayan varsa beni kurtarabilir mi yardıma ve desteğe ihtiyacım var !!!
Alya34 Saripapatyamm Benim oğlumda ayni 2 yaşında saçla oynamak istiyor uuyurken teseturluyum bı yere gittiğimde zorlyrmmm
hamzabebek Saripapatyamm 7 yaşında oğlum müsade etsem hala gelir eller yani.5 yaşında iken pedagoga gittiğimde zor zamanlar geçirmiş boşanma dönemimizde bana çok yaklaştığını kaybetme korkusu yaşadığını söylemişti.gogus yerine göbeğini kolunu vs başka yeri ellemesini teşvik et zamanla da biraktir demişti.Hep derim emmeyi bıraktı memeyi bırakmadı diye
Gamzeli Saripapatyamm yok boyle bisey yasamadim. Ama inanilmaz duskundu. Bi ara galiba memeden organlarimi cekecek sandim oyle emerdi ama. Hic emmemis gibi kabullenip birakmisti
Saripapatyamm Alya34 o bile güzel bişey ben saçıma dokun kolumu tut boynuma saril diyorum ama kabul etmiyor alistiramiyorum başka birseye
Saripapatyamm Alya34 yok ben 20 ayını doldurmuştu bıraktığımda memeye çok düşkün olmasına rağmen kolay bıraktı ama şuan çok bunaltiyor beni nasıl kurtulacağımi da bilemiyrm
Saripapatyamm Deletedmom_9857 rahatsız edecek seviye de bizim ki sürekli el orda ellemek istiyo memiş sevcem falan bide erkek çocuğu bırakması gerekir diye düşünüyorum alisirsa bırakamaz snra falan ne bilim
Tosbik_berram Meme ucunuzu kaplayacak şekilde salça sürün ve uff oldu kaniyo gbisinden şeyler soyleyin ablam oyle yapmıştı ve işe yaradı😅
Saripapatyamm Tosbik_berram onu yaptım dışarıdan elliyorum dedi 😊 öyle ellemeye başladı snra acimiyo diye itiraz edip yavaş yavaş eli yine içeriye sokmaya başladı
Saripapatyamm basakhanim34 yapmaya çalışıyorum dikkatini dağıtmak için ama kabul etmyo el orda dursun istyo huzur buluyo ama büyüdü artk 😔
Tosbik_berram Saripapatyamm yaa ne değişik, yerler onu minik kuzu😊insallah en kısa sürede geçer bu durum…
hamzabebek hamzabebek eller bide koklardi oğlum kıyamam zor zamanlar yaşadık boşanma dayısının kazası vefatı normal artık diyorum
Saripapatyamm hamzabebek yaaaa kıyamam sizin oglunuzun sebebi varmış canım bizimkinde yok çok şükür yani sadece öğretmenim bayadr malum sebepten evde ders veriyordum okul açılınca okula gitmeye basladm bı ev bı okul belki bir ihtimal ondan ayrılık şeyi yaşıyordur ama bakıcısına giderken can atyr ayrılık sahnesi yaşamıyoruz
Saripapatyamm Gamzeli bnm.oglumda öyle emerdi gün boyu da meme agzindaydi bırakana kadar ama kolay bıraktı kabullendi bıraktıktan 1-2 ay snra başladı bu durum
Esdoel Saripapatyamm bı komsumuzun oğlu 8 yaşındaydı sürekli bir yere gittiklerinde elini sokmak isterdi annesinin göğsüne kadın çok utanirdi ne yapıp edip unutturmaniz lazim
Saripapatyamm Esdoel aha işte bu ben 😭 beni gectm ben yoksam babasının kine bile ellemek istyr meme olsun hatta tutamadıgi zaman sinirleniyo sadece ellemek bile yetmyo
Zeynep63 Benim büyük oğlum esarbımla oynar koklar uyurdu diğeri is3 göğsümü okşardı siz emziriyor musunuz daha
Saripapatyamm Zeynep63 yok canm emzirmiyrm 20 aylıkken kestim 2 yaşına bı kaç gün snra girecek işte emzirmeyi kolay biraktm daha snra çıktı bu durum ortaya