Kalbimm Kızlar tam yulaf unu nün tadı nasıl oluyo dün muhallebi ve çorba yaptım sadece hafif eksimsiydi bugün bi çorba yaptım tadı ve kokusu çok kötüydü neden olabilir nasıl oluyo bu unun tadi
Melek7 Kalbimm ben de kullanıyorum ama şimdiye kadar hiç öyle bi tadı olmadı. Tadsız bi.şey zaten. Ben muhallebi yaptığım zaman meyve ve pekmez ekliyorum..
Twinkle Kalbimm tam yulaf unu tam buğday ununa göre daha ekşimsi bir tada sahiptir. Hatta yulaf unuyla çorba yaparsanız diğer gün için ayırmayın çünkü zaten hafif ekşimsidir kaldıkça daha çok ekşir. 🌸
MayneymisAltintop Benim bildiğim kokusuz tatsız bir tadı var. Öyle ekşimsi falan ben hiç rastlamadım. Bozulmuş olmasın?
Kalbimm MayneymisAltintop un halindeyken bişey yok ama çorba yaptığım zaman acı ekşi tuhaf kokulu bişey oldu anlamadım bende dünde kullandım böyle değildi dolapta tutuyorum dün açtım bi günde bozulur mu
MayneymisAltintop Kalbimm bir günde bozulmaz ama belki paket hava almıştır ve zaten açtığınızda bozuk olabilir?? Çünkü bende börek, pankek falan yapıyorum yulaf unuyla hiç öyle acı ekşi bir tat olmadı. Aksine yavan gevreksi bir tadı oluyor
Kalbimm MayneymisAltintop Anlayamadım ki dün bişey yoktu bugün oldu terbiyeli bal kabagi çorbası yaptım kabakla birleşince mi kötü oldu tadı bilemedim ya
Melek7 Kalbimm migrostan almış eşim doğalsan diye bi marka tam yulaf unu organik ürünler bölümünden. Buzdolabında cam kavanozda saklıyorum.
AyyuceGokcen Melek7 Ben kiler dolabımda saklıyorum yulaf unu,tam bugday unu vs.bir bozulma hiç yaşamadım Buzdolabında mı saklamak lazım acaba bilemedim🤔
Kalbimm Melek7 Bende aynı ürünü kullanıyorum acaba bal kabagiyla birleşince mi öyle bi tadı ve kokusu oluştu
Melek7 AyyuceGokcen ben de normal kullandığım bakliyatlarımı unumu mutfağımda çekmecelerde saklıyorum ama bebişin malzemeleri dolapta. Bozulmaz aslında ama öyle daha çok içime siniyor sanki
Kalbimm Twinkle dün yaptigimda hafif bi eksimsilik vardı normal diye okumuştum internette bugün yaptığım çok tuhaftı bal kabağından mi acaba diye düşündüm bi günde bozulmuş olamaz sanırım