Ruveydaa98 Kızlar bebeğim 1 yaşına yeni girdi 2 gündür 2 3 adım atabiliyor kendisi ve hiçbir yere tutunmadan ayağa kalkabiliyor ama daha tam cesaretlenip yürüyemedi tahmini ne zaman yürür sizin bebekler böyle olduktan sonra ne zaman yürüdü acaba
Nursma Ruveydaa98 bebeğim 2-3 adım attıktan 2 hafta sonra yürümeye başlamıştı. Siz cesaretlendirin ama çok üstüne de düşmeyin sonra inat ediyorlar. ☺️
Minikkoala1 Ruveydaa98 1 yaşına girmeye yakın yürümek istedi ama istedi yürümedi🤷🏻♀️ Elinden tutup yürütmemizi istiyordu bütün gün yürüse yürür oturunca ağlıyordu böyle 3-4 ay geçti 15-16 ayında yürüdü ama dışarda bırakmıyorum o kadar hazır değil
Ruveydaa98 Nursma cesaretlendiriyorum karşısına geçip gel hadi diyorum bazen adım atarak geliyor bazen yere oturup emekliyor heyecanlıyım ne zaman yürücek acaba🤗
Fatmallper1 1 yaşını 1 ay geçti daha yeni 1 haftadır yürüyor hemde ne yürümek adeta koşuyor. Bizim ki çok korkardı birde bir anda yürüyor merak etmeyin
75kinalikuzu Minikkoala1 benim kizimda 15 aylik oldu parmak ucunda gidiyor elinden tutunca yürüyor ama tam dengeyi sağlayamıyor ne zaman tam yürütecek merakla bekliyirum
Ruveydaa98 Minikkoala1 10. Aydan beri elinden tutup yürüttürüyor kendini o zamandan beri ayapa kalkmaya başladı ama şimdi merak ediyorum adımlarını gördğm tam ne zaman yürür diye