Ipekada34 Kızlar 3 ay 5 gunluk kızım var 2 gündür sabah öğle akşam elini ağzına götürüp iştahlı iştahlı emiyo ama eline yumuşak olsun veya oyuncak olsun verdiğimde yani tutturdugumda pat geri birakiyo veya sallamıyor erken mi acaba daha sizin bebisler ne zaman yapti tutma inceleme eylemini
1baby1moms Ipekada34 3 ay 17 günlük bebeğim bir haftadır başladı eline bez hışırtılı kitap veriyorum direk ağzına sokuyor ,cıngıragı sallıyor onuda agzına sokmaya çalışıyor yeni yeni başladı yani
UmutunAnnesiIpek Ipekada34 benimki 4.ayda tutmaya başladı üstüne çok dusunce yapamiyor yapamicak gibi geliyor daha erken
Maral_sultan Merhabalar,biliyorum çok saçma oldu ama postu görünce yazmak istedim. Benim kızım da öyle acaba kızınız ne zaman tam oyuncak tutabildi çevremdekiler psikolojimi bozdu resmen lütfen yardımcı olur musunuz
Azemefnan_2021 Maral_sultan bnm kızım 4aya yakın yavaş yavaş tutmaya çalıştı ağzına sokuyor herşeyi şimdi 5 aylık oldu halende ağzına koyuyor merak etmeyin daha küçük annesı hiç beli olmuyor zamanları benimki de dönmüyor etrafında sorun etmiyorum zamanla onuda yapar
cnsymn Maral_sultan çok erken 3 ay annesi panik yapma her bebeğin gelişimi farklı benim bebeğim 6 ayına yaklaşti bilinçli olarak daha yeni yeni bisiler tutmaya başladı.
Maral_sultan Azemefnan_2021 Benim bebeğim 6.5 aylık elimizi saçımızı battaniyesini felan tutar ama hiçbir şekilde başka birşey tutmaZ
Azemefnan_2021 Maral_sultan bnm kız oturuyor ama dönmüyor hiç bir oyuncağa uzanıyor sonra pes edip bırakıyor