Ackylglbyz Tosbik_berram merhaba doğumdan 40 gün sonra takılır genelde. Uzun süren bir işlem değil genelde 10-15 dk falan sürer.
balyanakannesi2 Tosbik_berram bende taktırıcaktım ama doktorum adet olmanı beklememiz lazım dedi taktıramadım o yüzden
Lavinia07 Tosbik_berram 2gün önce taktırdım, doğumdan 48 gün sonra olmuş oldu adetimi beklemedi doktorum müsait olduğunda gel dedi gittim
Tosbik_berram @_____#1300446240 günü beklemeye gerek yok mu yani, peki bilmiyorum da ben uzun sürüyor mu bu işlem bide hastanede takılıyor değil mi?
Tosbik_berram balyanakannesi2 doktordan doktora fark ediyo galiba bide hamile olmadigimiza emin olmak ıçin adeti bekliyorlar
Lavinia07 Tosbik_berram ben kendimi çok kastım o yüzden biraz Acı hissettim ama doktorum kendini serbest bırak dediği an hiç acı hissetmedim ama sonrası kasıklar da adet sancısı gibi sancı ve kanama oluyor
Ackylglbyz GameOver devlet hastanesinde ücretsiz takılıyor özelden hiçbir farkı yok ben de randevu alıp bu aralar takmayı düşünüyorum.
Adalet_gk Bende daha dün taktırdım özelde 500 tl ye taktırdım 15 dk felan sürüyor ama tamamen sana bağlı bende ilk başta çok kastım kendimi doktorum sakinleştirince hemen taktı acısı oluyor tabiki benim de sancım var
Tosbik_berram sevdam4721 eşim çocuğu da hemen olsun istiyor peş peşe büyütelim diyor ama ben basaramam yani takilmam şart 🤦♀️