leynanin_pembemantosuu kucukprensinannesi 9 aylık daha yeni duş alıyoruz beraber bence oldukça erken 2 aylık için yüzüne su gitmesin kulağına kaçmasın tutayım elinden kaymasın bence en azından kendi kendine oturmalıki sudada kendi oturup oynasın siz hem tutayım hem yıkayayım durumuna düşmessiniz
Berenkooommm kucukprensinannesi 3 aylıkken başladık beraber duş almaya önce kendim giriyorum yıkanıyorum kızımıda pusete kapının önüne bırakıyorum duşum bitince üstüme uzun thisrt geçiriyorum kızımı alıyorum onuda yıkıyorum bacağımada havlu seriyodum kaymasın diye şuan 8 ay 16 günlük birazdan yine duşa giricez artık oturduğu için leyene oturtuyorum biraz su oynatıyorum sonra yıkıyorum
Ebraryz kucukprensinannesi biraz erken bencede oturma zamanları gelsin o zaman daha iyi olur bence beş aylıkken başladık biz birlikte yıkamanmaya
Mevakemaleyna kucukprensinannesi kuzum ven bacağının arasında banyo yaptiriyom giydiriyom hemen ben giriom arkasından ama bazende gogusumu vererek de banyo yaptırıyorum ten tene temas kuvvetlensin diye
EnsarliAnne Ben 5 aydan sonra başladım en azından kafasını dik tutabilsin biraz toparlansın diye bekledim, yalnız iki ay çokk erken olduğunu düşünüyorum.