endegerlimoglumm burda surekli okuyorum bebeğim sevmedi satmak istiyorum diye. bende alicam bi kanguru ama sevmez elimde kalır diye korkuyorum. neden sevmiyorlar anlamıyorum alırken neye dikkat etmeliyiz ya da?
Berfu endegerlimoglumm mamadusbabyden sipariş verdim bugün yarın gelir 14gün içinde iadesi mevcut sevmezse iade etmeyi düşünüyorum öyle deneme yapabilirsiniz sizde
Gunesimmmm endegerlimoglumm benimki çok seviyor. Her dışarı çıktığımızda da uyur😊 ergonomik bir kanguru almanızı tavsiye ederim
endegerlimoglumm Serpil11 benim bebegim uyumuyor hic. kanguru da ki uyuyacagini bilsem hemen alırım 😅
LareninAnnesi endegerlimoglumm Bebeğim 12 günlük geçen kanguru ile hastaneye gittik yol boyunca uyudu sıkıntı olmadı yenidoğan aparatı ile kullandım memnun kaldım bence alıp dene derim her bebek sevmeyecek diye bişey yok
Ozge_AyazEfee endegerlimoglumm benim oğlum sevmişti ama yaz sıcağında terleme yapmıştı o yüzden kullanmamıştım. Bi de mamadusbaby öneririm. Hem 15 gün deneme süresi var, bebeğiniz sevmezse iade edebiliyorsunuz. Bi bakın isterseniz 🧡
endegerlimoglumm Ozge_AyazEfee aynen öyle yapicam büyük ihtimalle. olmazsa mağazaya oğlumla gidip denerim 😁
Deniiiizzzzz Ozge_AyazEfee ya bizimde mamadusumuz var fakat yüzü anneye dönük olunca sanırım mümkün değil hoşlanmıyor bugün yarın kullanır derken 8 aylık olduk dışarıya bakmaktan hoşlandığı için sanırım ben kullanamadım aslında çok güzel rahat fakat yüzü keşke dışarıya dönük olabilseydi
Dogam41018 endegerlimoglumm benimki çok seviyor biraz gezince uyuyakalıyor. Ama uyanıkken sabit durmayı sevmiyor yürüyecekmişim. 😁Ne kadar küçükken alışırsa o kadar iyi.
dilanbartos endegerlimoglumm Kanguru almadan önce bir mağazaya gidin ve almak istediğiniz kanguruları tek tek deneyin bebeğinizle beraber. Hangisini severse onu alın. Bebekler her kanguruyu sevmezler çünkü rahat edemezler. Ben Doğumundan beri Sling kullanıyorum. Kangurum da var ama Sling kullandığımda daha rahat.