Asilinannesiiiii Evde üç kişi covitiz. Eşim , annem ve ben, bebeğim 9 aylık. Ne yapmalı nasıl korumalı? Parol ve vitamin aldım. Siz neler kullanmıştıniz. Yaşayanlar yardımcı olabilir mi
Berenkooommm Asilinannesiiiii hiçbişey kullanmadım vücudumun direnci düşmesin diye normal yediklerimi yedim
alerjikbebek Asilinannesiiiii acaba belirtileriniz nedir biz ailece grip olduk oğlum 9 aylık ama oğlum önce oldu şimdi antibyotik kullanıyor 3 gündür iyi düzeliyor gibi ama bu seferde biz olduk
Zekimurendebizigorecekmi Asilinannesiiiii Vitamin , çinko , magnezyum al canım birde zerdeçallı süt için acayip bünyeyi kuvvetlendiriyor . Bal ve çörek otu da büyük şifa . Öksürüğünüz olursa özellikle zencefili kabuğuyla kaynatıp limon bal ile için hemen kesiyor . Bide ailede kalp rahatsızlığı veya damarsal problemler var mı ? Varsa ili üç güne bir bebek aspirini içsin ne olur ne olmaz
Asilinannesiiiii alerjikbebek vallahi halsizlik, sırt agrisi baş ağrısı vardı. Özellikle ben çok fazla hissetmedim. Annem de öksürük de vardı. Test yapıyorlarsa bı yaptırın.burdw ateş yoksa test yapmıyorlardi. Anneme yaptırmak için araya hastane polisini filan soktum bana yine yapmadılar. Annem eşim pozitif olunca yapıldı bana
Asilinannesiiiii Zekimurendebizigorecekmi süt yumurta alerjimiz var. C,d,b vitamini bı de parol aldık
alerjikbebek Asilinannesiiiii hım benim burun tıkalı ve boğazım sızlıyor başka sorun yok ne zor bir dönemdeyiz ya bebek olunca eller bağlı kalıyoruz
Zekimurendebizigorecekmi Asilinannesiiiii burada ki faktör zerdeçal zaten çorbanıza bile koysanız olur :) tabi sizin kararınız . Geçmiş olsun