merve_123 Kizlar kilo vermek istiyorim ama diyete tam uyamiyorum canim abur cubur cekiyor tatli asigiyim zaten ama vermem de lazim spor yapiyorum ama diyeye tam uyamiyorim fikirleriniz neler
Meldemmmnnm merve_123 diyetisyene mi gittiniz bende bugün oneri istedim yazan olmada ankarda iyi bir diyetisyen önerisi lazim
Tosbik1406 merve_123 bende öyleyim diyete girmek istiyorum yeşil çay doğadan kayısı çayı aldım işe yarıyor kilo verdirmede
Bkrmn17 merve_123 diyetisyene gidin disipline ediyo insanı ben 2 haftada vücudumda ciddi derecede fark görüyorm
fatma123r Meldemmmnnm eğer online düşünürseniz ben online yapıyorum çok ama çok memnunum . Sürekli iletişim halindeyiz diyetisyenimle .
Tosbik1406 Merve-miray canım öğlen bir kez yeşil çay iç süt vermiyorsan tabi. Akşama doğruda kayısı çayı iç
Gzdzeynep merve_123 yıllar önce spor salonuna giderken oradaki hoca boğazını tutmazsan tüm gün de spor yapsan bir şey değişmez demişti. Abur cuburu bırakmadan kilo verilmiyor maalesef.
fatma123r merve_123 diyetisyen eşliğinde yapmalısın bence . Ben de senin gibi mesela doktora gitsem bile 15 günde bir gidiyordum o zamana kadar arada kaçamaklar oluyordu şimdi sürekli ne yediğimi içtiğimi atıyorum haftalık tartılıyors . İki haftada 5 kg verdim
Meldemmmnnm fatma123r insallah bende 2 haftada 5 kilo veririm rabia nur kocamis dan aldım bakalım napcam🤣