balporsuguu Seldademir kizim daha yeni 10 aylik oldu ben yediriyorum.8 aylikti hatta ilk verdigimde.Ne kadar dogru onu bilmem ama bir zararini görmedim.
Kagansmother Seldademir 8 ayligiz 2 hafta önce vermiştim pirzola ama bi sıkıntı yaşamadım hic sormakngelmedi aklima 😅
NaimeYilmaz Seldademir Mangal zararlı tabii ama sonuçta her gün yapılan bir şey değil. Ben veriyorum. ☺️
Kagansmother NaimeYilmaz bi defa verdim şu ana kadar bi sey olmaz herhalde 😅 hepte ararstiririm et nasılsa diye sorun etmemiştim
Bebek2020_ Seldademir canım benim bebeğim 12 aylık olmak üzere. Sadece alt 2 dişi var. Köfke sevmiyor o yüzden Bebeğim için ayrı but yiyebileceği şekilde sosladım. Izgarada Pişirip yedirdim. Sende ufak parça bebeğine özel köfte yapabilirsin
NaimeYilmaz Kagansmother Ateş üzerinde uzun süre duran ürünlerde kanserojen madde açığa çıkıyor. Kömür tozları da olduğu için kanser riski taşıyor. Zararlı ama sonuçta biz yiyorsak tattırmadan da olmuyor. Sürekli verilmediği sürece bir şey olacağını sanmam. Şehir hayatı yaşıyoruz çoğumuz senede 3-4 kere belki veriyoruzdur. 🤷♀️
Seldademir NaimeYilmaz şimdi babaaneye gidicez. Mangal da mangal dediler :) şimdi orda vermem desem beni sinir edicekler de o yüzden kömürde pişiyor sonuçta içini veriyim bari :/