Prenses-annesi1 Kızım 13 aylık çığlık atıyor bazen korkutmaya başladı bu durum beni artık 7.aydan beri atıyor ara ara sevinince canı sıkılınca falan kızımla yaşıtları var kuzenim oğlunve kaynımın kızı onlarda yok çığlık atma hatta bizimki çığlık atınca korkuyorlar ağlıyorlar normal mi atması merak ettim açıkcası
Ezfis Prenses-annesi1 bnm oğlan da 14 aylık herşryi çığlıkla elde ediyor sıpa doktor hoşuna gidiyor yaparlar dedi bzmki cafede yan masad aptıran adamı bile zıplattı🤣 gariplik yok merak etmeyin
bebeksibiriyim Prenses-annesi1 bence normal ya öğrenmiş bie yerden onu yapıyordur rahatlıyordur belki bana normal geldi bebek sonuçta bu her çocuk aynı değil ki çoğu çocuk da yapar bunu yani
EsraArslan4525 Prenses-annesi1 Acaba oyun hakine getirmiş olabilir mi yada kendi ifade etme şekli mesela oğlum 5 aylık amcası onu çok sinir eder iki metre uzakta görse bile aynı büyük insanlar gibi çığlık atat kendini yırtar bana gelme dokunma diye olabilir mi böyle birşey sizce?
Prenses-annesi1 bebeksibiriyim sevinince yapıyor ama yaşıtlarında gördüğüm yok bi kız bi erkek 1 yaşında tanıdıklarımızın bebekleri var onlarda yok çığlık bizimki korlutuyor onların😂
Prenses-annesi1 EsraArslan4525 hiç bilmiyorum ama sevinince yapıyor geçen kaynımın kızını getirdiler oynarken çığlık attı korkuttu kızı üzüldüm dedim bizimkinde mi bişey var hep çığlık çığlığa
Ezfis Prenses-annesi1 sevinmce yapıo bşe isteynce yapıo bde oğlummmm ,hayrrrr,efeeee flan dioz iyice coşuyor bakıomtepki alıo uçana kaçana bağırıo hahshshshs normalmiş doktora sormuştum goşuna gdiomuş,tepki vermeyn dıomama ne mümkün sağır oluoz