duygu3437 1 ay 15 günlüğüz kontrol gitmem gerekiyor ama çekiniyorum normal doğum yaptım birlikte olduktan sonra ufak bir kanamam oldu onun dışında hiç birşey yok kontrolü nasıl yapıyorlar canımız yanıyor mu
mnkbbgm duygu3437 bende gitmedim aynı günlük olmuşuz sezeryan oldum ama gitmedim burda bekleyeyim bende
AND-20 duygu3437 gitmeniz gerekiyo rahim toparlanmış mı nasıl ona bakıyorlar eğer toparlanmadıysa kontrole çağarıyo
ugurbocegmm duygu3437 ben 40 im çıkınca gitmiştim yoksa içim rahat etmezdi yani alttan baktı ultrasonda baktı herşey yolunda dedi🙏
Deletedmom27337 mnkbbgm neden gitmediniz? Sezeryanlısınız aksatmamanız lazım sadece ultrasonla karından dikişlerinize ve rahmin durumuna bakıyor doktor
busraseviinc Vajinayi ultrason ile muayene ediyorlar kendinizi kasarsanız ağrısı tabiki oluyor bende korkarak gitmiştim bir de kanamam da oldu demişsiniz tedbir amaçlı gitmenizi öneririm
duygu3437 busraseviinc vajinal ultrasona bir kere girdim hamileyken çok canım yanmıştı şimdide korkuyorum
Deletedmom27337 Momms2 dikiş kontrolü ve rahim toparlanmış mı bir sıkıntı varmı ona bakılıyor. 1 haftalıkken, 15 günlükken ve kırk günlükken çağırdı doktorum beni ultrasonla karından baktı hep
duygu3437 Selinsu1 zor valla çatı kontrol bile gitmek istememiştim sırf bu yüzden Sezeryan bile düşündüm
mnkbbgm Deletedmom27337 bebeğim hiç durmuyor yanlız bakıyorum ondan dolayı birde gidemedim babasında bile bu ara hiç durmuyor
Deletedmom27337 mnkbbgm eşinizle beraber gidin bn öyle yapıyorum eşim iki dk kapının önğnde gezdiriyor ben hemen girip çıkıyorum doktorun yanına uzun süren birşey değil. Gene de siz bilirsiniz tabi
mnkbbgm Deletedmom27337 inşallah yakın zamanda giderim birde size şey sorsam bilginiz var mı 40 çıkınca adet normal mi emziren anneler olmaz diye birsey dediler aklım karıştı ama afedersiniz az olurdu hep Suan bana göre çok normal mi bu aceba
Deletedmom27337 mnkbbgm bnde emziriyorum cnm ilk adetim oldu bu hafta 3 aylığız 🙄 kişiden kişiye değişiyor o. Bazısında hemen başlıyor bazısonda 6 ay sonra yada 1-2 yıl sonra..