Smyyemir 34 günlük olduk emzik tutmuyor bebeğim .göğsümde uyuyor ve bu beni çok yoruyo sürekli emmek istiyor tokken de ve sonra kusuyo buda onu huzursuz ediyo haliyle beni de .emzige nasıl alistirirm önerilerinizi bekliyorum 🤗🤗
Memo_0103 Smyyemir benimki beni emmedi kaynanam yüzünden emzikte kendi tutmadı kaynanam kucağa alıştırdı bide ama şükür ağlamıyor kucaktayken ama yatırınca kıyameti koparıyor😂😂
Ozbek42 Smyyemir belki sizi özlğyordur daha cok küçük bebeğiniz herşeyden korkup emmek istiyordur..aranızdaki bağ tam oturmadan emzik vermeyin bence cok özlersiniz bu günleri 🥰 ninni söyleyin konuşun sesinize alışsın ozaman rahatlarsınız biraz daha ama olabildiğince kucagınızda uyusun sizi koklasın .. ahh zaman cok özledim o günleri 🙈
hanasil Ben bebeğime doğduğunun ikinci günü verdim emziği hem bibs hem avent almıştım yeni doğduğunda aventi çok daha rahat tuttu şimdi ikisinide alıyor
Gizem_ar Tutmayınca tutmuyor benimki 4 aylık oldu cok zorladım tutmadı memede uyuyor öyle alıştı ha meme ha emzik aynı sonuçta ikiside destek oluyor o yüzden kasmayın bence :))
Smyyemir Gizem_ar hem onun için sakinlestieiyor emzik daha rahat uyuyo hemde kendim için sürekli emmek istiyor ve bı çocuğum daha var hiç ilgilenemiyorum onunla ve çok duygusal bı çocuk üzülüyor farkındayım 😓 en azından emme refleksini emzikle giderir di bende o boşluktan yararlanirdim 🤗
Smyyemir Ozbek42 😂😂hemde çok güzel bı duygu hoşuma gidiyor konuşuyorum opup kokluyorum ama bı çocuk daha olunca onu da bensiz bırakmak istemiyorum 😓