Mindem 👋 merhaba üç aylık olduk fakat hala ne zaman Duşa girse ağlıyor kucağımda beraber giriyoruz yine sevemiyor korkuyor, bu durumu yaşayıp aşan oldu mu ?
Evsen_2635 Mindem yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum aşamadık hala 5 buçuk aylığız ama şu kafaya banyo siperlik varya ondan alıp denemeyi düşünüyorum bakalım inşallah işe yarar
Bulutbey Mindem duş başlığından su düşünce belki korkuyordur. Kovadan tas ile dökerek yıkamayı deneyin. Ben oğlumu hep öyle yıkadım. Duş Başlığından korkuyor o da.
AND-20 Mindem gün içinde ufak leğene su koyun tutup ayaklarını suya katın kendi oyun oynuyo zaten o zaman ilk bi tedirgin oluyo ama geçiyo bizimki sudan çıkarken ağlıyo girmede sıkıntı yok saatlerce banyoda kalsa 3 ay 22 günlük şu an bizim de
Dilara_1393 Mindem merhaba bizde aynı durumdaydik hiç bir şekilde kuvetinde yikayamiyorduk ve en son babaisnin kucağında yıkayarak çözümü bulduk ama dokuzbucuk aylık oldu hala babasının kucağında yıkanıyor küvete alistiramadim kendi ayağa kalkmaya başlayacak sanırım birde babasının kucağında yıkamayı deneyin derim baba daha farklı bir güven veriyor çocuklara
Mindem Evsen_2635 keşke sadece kafaya su gelince huzursuzlansa onun için dediğin gibi alırız çözüm olur fakat vücuduna da su değince aynı tepki 😟
Evsen_2635 Mindem işte aynı aynı benimkide öyle kendini yırtıyor ama belki çözüm olur ne bileyim işin içinde bend e çıkamadım
Mindem AND-20 sizde hiç yaşadınız mı bu sorunu peki ? Sonradan mı alıştı suya yoksa hep mi girmede sorun yaşanmıyordu
Mindem Dilara_1393 babasının kucağında yıkanıyor çoğunlukla ama sonuç yine ağlamaklı bitiyor miniğin💁🏽♀️ 🥴
EsZe Mindem bizim o durum büyüyüp suyla oynamaya başlayınca geçti. 1 yaşa doğruydu. Aslında ilk 3 ay çok sorun yoktu ama 3 aylıkken ateşlendiğinde duşa soktum hep birkaç gün ateşliydi. Ondan sonra fobi oluştu. Hatta azı dişleri çıkarken de ateşlenmişti duşa soktum diye sonra bi süre istemedi yine banyo yapmak. Eğer ateş/duş olayınız olduysa etkisi çok fazlaydı bizde
biranneikikedi Mindem mutlaka bi banyo şarkınız olsun. Onu duyunca hemen rahatlıyor. Sonrasında meme ve uyku olduğunu biliyor. Bi de aynı saatlerde yıkamaya özen gösterin. Ben çok faydasını gördüm