Muverrih Yıkıyorum asıyorum katlayıp koyuyorum daha sonra giymek için aldığımda havada deli gibi toz uçuşuyor. Sürekli böyle artik bunaldım neden oluyor başına gelen var mi?
asyakusunannesii Muverrih benimde aynı şekilde 🤦🏻♀️ Hele siyah çamaşırların üstünde Beyaz beyaz tüyler çıldırmalık 😏
Mom34743 Muverrih makinenizi kazan temizleme yapabilirsiniz. Makinede ki tozlar yapisiyordur muhtemelen 🙏
Acelyaooacelya Muverrih bende de aynı sıkıntı var. Oturdugumuz evde aynı supuruyo Rum siliyorum sanki hıc supurup sılınmemeıs gibi her yer toz. Ucusuyorlar cozum olan varsa bana da yazsın
Birceninannesi Muverrih kururken oluyo malesef. Ben kurutma makinası kullanıyorum. Makina bittikten sonra haznesinde biriken tozu görünce inanamıştım. Evdeki toz da ciddi derecede azaldı tavsiye ederim
Mom34743 Aliveannesiiii hayır canım ama kazan temizliği için ürünler var. Ben Quick shine kullanıyorum. Yetkili servis onu önermişti. Temizledikten sonra makineme inanamadim. 2 senelik makinemden baya bı toz cikti. Ondan sonra da hiç kıyafetlere toz yapismadi. Siyahlar artık beyaz beyaz toz oluyordu şimdi hiç yok çok şükür 🙏
Aleynatnr45 Eski ev olunca öyle oluyor annemde de aynı sıkıntı var camlardan hava giriyor haliyle tozlanıyor
Cheddar Muverrih kurutma makinesi dışında çözüm olmuyo. Kazan temizliği de yapılsa yine çamaşır dışarının tozunu topluyor
Mom34743 Morusevenanne evet canım normal çamaşır makinesi. Tozu döktükten sonra yıkarken suyun içinde görünüyor 😂