Karas Kızlar tüm gece uyandı durdu ara ara öksürüyor hapşırıyor burnundan hırıltı geliyor gece çok uyandı uyuyamadı şuan keyfi yerinde ama sonuçta hasta. Doktora duruma göre akşam götüreceğiz, ne yapabilirim şuanlık evde ?
Emirin_Annesi10 Karas ayı büyükse ıhlamur verebilirsiniz biberonla. Hapşırık vs gribal bi durum zaten burnuda ondan akıyodur. Serumlada hapsırma sonrası açıp çekebilirsiniz çok geçmiş olsun
dikenlerinleydisi Karas ben öyle durumlarda sarımsağı rendeyelip zeytinyağında yarim saat kadar bekletip ayaklarına sürüyordum baya faydasini gördüm burda bir anneden öğrendim sağolsun cok yardimi dokundu bu konuda🤗gecmis olsun 🌸
Anne4 Karas bnmkinde de kuru oksuruk var. evde toz varsa ondan olablr diye dusunuyorum. cam aciyo musun? evin havasi nasil
AloneMom Karas doktora gittik ikisi içinde antibiyotik kullandık.Ama yinede küçük kızım bronşit oldu malesef.Hiriltili öksürük olunca bidaha götürünce dedi doktor.Buhar kullanıyoruz.
GulAkkaya Karas her ihtimale karşı evinizde ağrı kesici ve soğuk algınlığı şurup bulundurun doktorunuz yazsın bu anlarda çok faydası oluyor 🥰
Karas GulAkkaya calpol ve peditus muydu o ilaçtan var aslında ama böyle bi durumda verilir mi bilemedim
GulAkkaya Karas ben öksürfüğünde burnu tıkalı olduğunda peditus veriyorum küçük çay kaşığıyla burnunu da temizliyorum toparlıyorum ertesi güne
Karas GulAkkaya gece yatmadna verdim ama işe yaramadı gece uyuyamadı hiç bugün de duruma göre vereyim teşekkürler ☘️