Cagla_34 Kizlar 3 aylik bebegimin gece 5 saat ac kalmasi canimi sikti ya alarmi duymamaism uyandiramadm oda uyumus var mi boyle olan
Alpingo Cagla_34 canım ben 30 günlüktem sonra hiç uyandırmadım,eğer sağlığında bi sıkıntı yoksa uyandırma yenidoğandan cıkmıs artık bebegn:)
Sumeyra87 Cagla_34 canim daha fazlasini bile uyuyabilir.alistirmassan kendine en buyuk iyiligi etmis olursun.cogu bebek buyudukce uyumuyor zaten keyfini cikar bence.sonra pisman olursun.surekli uyandirirsan veya uykusunda bile beslesen o saate alisiyorlar malesef.
Ogulcan Cagla_34 canım artık uyandırmamalısın gece gündüz ayrımını anlasın ve uyku kalitesi artsın o seni acıksaydın uyandırırdı doktorumuz bize 2. Aydan itibaren uyandırmamalısın demişti şuan 8 aylığız gece uyanmamız hiç yok
Cagla_34 Alpingo bisey yok cok sukur ama 5 veya 6 saat mama yememesi normal mi aglamiyoda bebegim acktm diye
Alpingo Cagla_34 yok uyandırma artık:) mama veriyorsan biberonda hatta daha da uykularını uzatabilirsin,uykusunda ver mamasını mesala benim oğlum 9 gibi yataırdı gece 12 gibi verirdim mamasını sanah 5 e kadar uyurdu,
Sumeyra87 Cagla_34 hic olma.biz bile acken uyuyamiyoruz.bi bebek hic uyumaz ac olsa.aliskanliga donuyor sonra.
Sumeyra87 Alpingo 8 de yatar 4 te emmeye kalkar 6 da uyanirdi hey gidi gunler heyy.simdi hic sormayin ne haldeyiz😂
Sumeyra87 Cagla_34 evet.hatta ben duymuyormuyumki diye kendim uyanmadan bikac kere 12 de besledim baktim hemen alisiyorlar bende vazgectim kendi kalkana kadar bekledim hep.
Merve-34 Bende aekinle aynı durumdayım sarılıktı sürekli 2 saatte bir kalkıp veriyoduö bebeğim 2 aylık artık uyuya kalıyorum sürekli bugün ilk kez 6 saat uyudu vicdan yapıyorum şuan