MKMM23190514 Arkadaşlar kızım henüz iki aylık ve mememin ucunu verince bağarıyor ağlıyor sütümü içmiyor kesemem çok çok erken ne yapmalıyım bırakmaması için
Aselikoo MKMM23190514 gazi vardır bırakmaz merak etmeyin şimdilik sütünüzü sağıp şırınga veya kaşıkla verin
ArdicEge MKMM23190514 gazı vardır yada burnu tıkalıdır bazen benim bebegimde yapiyor aynısını korkmayın endiselenmeyin sütünüzü sagıp serce parmagınızı agzına emzik gibi verin yandanda sırıngayı sıkın
MKMM23190514 ArdicEge parmağımı veriyorum zaten emiyor kendimin kini araya sıkıştırıyorum meme olduğunu anlayınca tutmuyor
Minnos09 Benim 3 aylık öyle bir ağlıyor ki memeye gelince ancak uyku arası tutuyor doktora götürdük ishali de vardı emzircen diyor yahuu emmiyor aşırı ağlıyor beliyle ayaklarıyla ittiriyor ayakta veriyorum ucunu tutuyor . Yok yok yok
kartopu23 MKMM23190514 siz kararlı olursanız bırakmaz merak etmeyin. Meme reddi ara ara olan bir şeydir. Yaklaşık 2.ayda memeler yumuşamaya başlar süt yağlanır. Akış değiştiği için bazı bebekler emmek istemez. Normal bir durum. Sakinken emzirmeyi deneyin. Farklı emzirme pozisyonlarında deneyin arkaya yaslanarak üzerinize yatırın. Ten tene temasta bulunun bol bol. Aç kaldığından endişe ettiğinizde sağıp şırınga ya da bardakla besleyin. Kolay gelsin
MKMM23190514 kartopu23 inşallah rabbim sesini duysun o kadar üzülüyorum ki tutmuyor diye anlatamam kafayı yiyorum stresten bir türlü tutturamıyorum
300421 MKMM23190514 ay aynı durum bende de var ya kayınvalıdem saolsun eve cıktığımız gün biberonla mama vermiş benden habersiz biberona alıştı be emmiyor