Reyhanbal Adaninannesiii buse ada evet kulağa hoş geliyo. Daha doğrusu şöyle benim kızımın adı pınar reyhan. Başta çok uyumsuz geliyodu şimdi kulağımıza hoş geliyo ağzımız alıştı. Birde fikir olsun Elif Ada da güzel ve uyumlu oluyo
Ogretmennannee1 Adaninannesiii bence çok güzel . Kız arkadaşım yeni doğum yaptı aslı ada koydu 🌸 buse ada da çok tatlı ❣️
Adaninannesiii Izosunmommysi Ela ya göre mi ada ve buse daha hos elayı çıkarsak mı :) peki ikisinden hangisini seçerdiniz ya da iki isim Buse ada olarak mo koyardınız
Izosunmommysi Adaninannesiii Buseyle adadan birini seçeceksem Ada yı seçerdim. İkisini birden koyacaksamda Ada buse olarak koyardım. Adayı başa alırdım yani 😊
Ogretmennannee1 Izosunmommysi buse ada daha uyumlu kulağa hoş gelmiyor mu 🌸 ada buse çok ters gibi geldi banada sonra olsada belki sedace ada derler .
Adaninannesiii Ogretmennannee1 peki iki isim hakkında ne düşünüyorsunuz genelde öğretmenler hep tek isimden yana ama
Izosunmommysi Ogretmennannee1 En son tek başına ada olarak karar kılalım bence 😂 Benimde yeğenim var Ada 😍 Cok tatlı bi isim tek başına bile cok güzel ❤