MerveAsel45 Kızlar selam uyku eğitimi vermek istiyorum sizlerden veren var mı varsa nasıl geçti memnun kaldınız mı
MerveAsel45 MrsNur Canıma tak etti 10 aylık oldu gece uyku yok işe başlıcam artık çok zor olucak Bi an önce başlamayı düşünüyorum eğitime
MrsNur MerveAsel45 benim 3.5 aylık ve ne gece uyuyor ne gündüz hep 10-15 dk uyuyor uyanıyor bende çözüm arıyorum, bende işe başlıcam birkaç ay sonra 🥲
MerveAsel45 MrsNur valla bi an önce bişeyler yapmak gerek ki senin bebiş daha küçükmüş bak ne kadar erken o kadar iyi bence Allah yardımcımız olsun 🙏
Nurcan02Elisa MrsNur Gülüm 4. Aydan sonra düzeliyor gündüz uyutmamaya çalış 3 defa uyut öğlen ikindi ve akşam 1er saat ve oynarsan bebişle yorulur hemen uyur gece. Ben öyle yapıyorum saat 12 de uyur kızım 5 aylık. Sabaha kadar uyanmaz 7 de uyanır emer sonra uyur 10 gibi uyanırr tabi emmesi uzun sürüyor 1 saatten fazla o esnada bende kitap okuyorum. Tavsiye ederim akşam uykudan sonra oynarsan bebişle yorulup hemen uyur.allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda düzelir uykusu. 🥰🥰🥰
MrsNur Nurcan02Elisa uyutmamayı denedim o zaman çok huysuz oluyor, uyutuyorum bu seferde hemen geri uyanıyor 🤯 1:30saat en fazla uyanık kalsın denildi onu da denedim 😂 ama olmadı, bir de sizin dediğiniz gibi deniyim, inşallah bir çözğm olur 🌺