ikiKudurukAnnesi Ecemnur rota virüsü 3 ve 5.ay Menenjit her doktor kendine göre farklı bir ayda yapıyor
hmkn92 Ecemnur rota ve menenjit aşıları rota aşısı 3 ve 5. Ay da vurulduk doktorumuz öldürmez ama süründürür demişti kesılmeyen ishale sebep oluyor rota virüsü.. Menenjıt ise 3 doz onerdiğini ve ılk dozunu 13. Ayda tavsıye etmişti. 11 aylığız şuan.
irva Ecemnur Rotayı 2-4 aylarında yaptırdık.Menenjit bexsero 7-9-15 nimenrix 12.Menenjitin ilk dozunu geçenlerde olduk.Her doktorun aşı planı farklı oluyor.
53bus ikiKudurukAnnesi canım 3 ay derken 3.ayı doldurduk biz bugun 3 ay 1 günlüğüz yaptrabılırmıyız ilk dozu doktorda 3 ve 5. Ay demıstı ama benım kafam karıstı sormak istedım size
Synmannesi Rota 3 ve 5 ayda vuruluyor , bende ilk doz da biraz gaz sancı yapmıştı herkesde aynı olmuyor 2 doz sıkıntısız geçti ben tek bunları yaptırdım
Zekimurendebizigorecekmi Ecemnur rotayı maddi durumunuz varsa muhakkak yaptırın . Rota virüsü bebekler için ölümcül olabailcek raddeye olabiliyor keza menenjit de aynı şekilde
ikiKudurukAnnesi Ecemnur diger aşılar gibi ateş vs olabilir tabi yaptırmazsanız çocugunuz bu hastalıkları geçirebilir yaptırmakta fayda var 👌