Merve-HanifeDuru Merhaba annler 1 ay 23 günlük kızım var emziriyorum ve canım çok dondurma çekti yesem sütümden bebeğime geçer mi ? Geçen bir bebek doktorunun yazısına denk geldim geçmez yazıyordu ama kararsız kaldım.
Hsrtgndz Merve-HanifeDuru yok kuzum bişey olmaz ben paket paket yiyorum 😁tabi içerik temiz olsun dersen kendin evde.yap doyasıya ye😁
Merve-HanifeDuru Ne bileyim tam dondurmaya uzanıyorum aklıma geliyor ya sütümden kızıma geçerde üşütüp hasta olursa diye vicdan yapıyorum bırakıyorum dolapta tam 12 tane dondurma var içim gidiyor 🥲 Yagmuurr
Merve-HanifeDuru Kız geçende benim doktora sordum yeme dedi 🤣 burda yiyip deneyen deneyimli annişlere danışayım dedim ☺️Sezenaksuu
Merve-HanifeDuru Magnum yaparmı ki süt bilemedim 🙄 kız nerenin meşhuru dondurma ben anlamıyorum öyle şeylerden birtek çorumun meşhur şeylerini biliyorum oda anamın memleketi 😁😊Sezenaksuu
Merve-HanifeDuru Annemde vicdan yaptırıyor biraz yime gızım gıza gaz yapan üşütün hasta olar o çocuk diyor 😩 seymabykn
89Kbr “Dondurma yeme çocuk donar” (ne meşhurdu ya Happymom’da saçma sorular..) şaka anam şaka. Sütün gider efsanesine binaen; Madem canın istemiş azcık ucundan yala🥳 bol sütün ossuuunnnn 🥰
ssnnmm Merve-HanifeDuru insanın vücut içi sıcaklığı yüzey sıcaklığından çok daha fazladır dondurma midene ulaşmadan çoktan eriyip ılımış olur
AlpBeyinAnasi Merve-HanifeDuru Sütünden ne geçecek anlamadım. Dondurmanın soğuk bir şekilde sütünden bebeğine geçip onu üşüteceğini mi düşünüyorsun?
Merve-HanifeDuru Doktorumun demesi öyle lakin bebek hemşireside geçmez diyor arada kaldım 😊AlpBeyinAnasi
AlpBeyinAnasi Merve-HanifeDuru yani olur mu hiç.. dondurma midene inene kadar erir zaten. Ordan sütüne geçene kadar kaynar bile 😁 ben her gün yiyorum neredeyse 🌺
Tehay Merve-HanifeDuru şakami ya 🤣 dondurma mideye iniyor mideye inmeden eriyip su gibi oluyo zaten nasil sute geçip sut buz gibi ola bilir ? Ne kadar mantiksiz bi doktormuş. Yine dese ki iste dondurmada katki maddeleri çok paketli şeyler yeme filan dese tamamda yok bebegi uşutur ne demek ya