zuh Herkese merhabalar, bebeğim 38 günlük beyaz gürültü sesi olmadan uyumuyor benim artık o sesden başım agiriyor uyku eğitimi verilir mi bu kadarlk bebeğe veya önerisi olan var mı şimdiden teşekkürler
Deletedmom62626 zuh 38 günlük bebek ve uyku eğitimi? Dış dünyaya alisamadan daha ufacık bir bebeğe bu yapılamaz
Rainyellow zuh malesef eğitim veremezsin daha çok küçük desteksiz uyuyamaz el mahkum sese alışacaksınız bizde 3 aydır her gece piş piş sesiyle uyuyoruz alıştık artık 😂😂
Aysenurkd zuh eğer duanın gücüne inanıyorsanız YouTube’dan nebe süresini açıp dinletebilirsiniz. Fatih Demirel diye bir hoca okumuş. Ben de tesadüfen denk gelmiştim bebeğim uyuyamayınca dinliyoruz çok rahatlıyo inşallah size de faydası olur🌸
elmalikurabiye zuh daha gece gunduzu bile bilmiyor ki 😂😂 kizim 20 aylik olana kadar ayni muzikle uyudu uyusun da dedim nasil rahat ediyorsa
12svg Ben sese cok duyarli degiller diye biliyorum . çünkü kızım hic etkilenmezdi sesten 4. Ay sonrasi algılari daha cok acildigindan en ufak sese bile kalkıyor şimdi.