Agg0207 Kızlar bebebgim 3 ay 28 günlük 4. Ayını doldurmamıza 2 gün kaldı ama aşırı huzursuz hep kucakta olmak istiyor hep ilgi istiyor hiç durmuyo hep onunla olucam tuvalete gidemiyorum resmen altını degiştirtmek giyinmek istemiyo hep dönmek istiyo bi tarafına dönüyo ama bezlerken aglıyor yatmakta istemiyor eskiden böyle hiç degildi resmen bambaşka bi bebek oldu gece uykuları var ama uykuya direniyor gündüzleri meme reddimiz var sadece uyudugunda emziriyorum ne olucak böyle aynı durumda olan varmı merak ediyorum ben atak oldugunu düşünüyorum çünkü gazını falan herşeyini çıkartıyor karnı doyuyor hatta kusuyor bazen her fırsatta emziriyorm uyudugunda nedir bu huysuzluk ya 😔😔😔
Deletedmom47 Agg0207 abisimde yeni geçti ayyy ne berbat birşeydiii ,nedensiz ağlamalar ,katılmalar ağlarken ,hırıcınlasma ,emmemezlik felan .4 ay 6 günlüğüz bi kaç gün öncesi geçti sayılır ama çok zor dönemdi yani .
Zeynepnazinannesi Agg0207 Şuan bizim de var artık ne yapacağımı şaşırdım emmiyor geceleri emerdi şimdi onuda yapmıyor me zaman geçecek hiç bilmiyorum ama çok zorluyor beni 🤦♀️