Papatyabeyazi Bebeğim sağ ve sol boynun da iki adet lenf nodu vardı ultrasonu çekildi 15×6 ve 12×5.5 mm boyutlarındaydı . Bir ay sonra tekrar bakılacak ancak bugün ense tarafında bir tane daha çıkmış . Başına gelen var mı?
Zekimurendebizigorecekmi Papatyabeyazi Herhangi bir enfeksiyon atlattı mı yakın dönem de veya ateşi yükseldi mi ??
Hbbsnnplt Papatyabeyazi merhaba bir sıkıntı çıktı mi acaba bu arada dediğiniz ölçüler tahmini ne kadar nohut kadar varmi
Kalpsizim33 Papatyabeyazi kızımın boynunun da var arka kısmında çok şükür sabit duruyor doktorumuz zararsız fakat büyürse ona göre ilaç vericem demişti kokrkma biiznillah bişey olmaz
Papatyabeyazi Zekimurendebizigorecekmi 1 buçuk ay önce ateşlenmişti , kanda enfeksiyon çıkmadı 6. Hastalık demişti doktoru
Papatyabeyazi 89Kbr oğlum da 1 buçuk ay önce ateşlenmişti , doktoru da ondan kalabileceğini takip edeceğimizi söyledi ancak yenisi çıkınca içim rahat etmedi
Zekimurendebizigorecekmi Papatyabeyazi Evet canım bu tarz ağır enfeksiyonlar veya ateşlenmeler sonrası vücut kendini savunmaya alıyor ve lenflerde şişme olabiliyor .. ben kendim yaşadım bu durumu 2 ay da ancak indi lenflerim . Korkmayın süreç uzarsa daha detaylı tetkik yaptırırsınız . İnşallah en kısa sürede iyileştir minik . Geçmiş olsun
Tgbygt Papatyabeyazi Merhaba benim oğlumda 6.hastalık oldu ondada lenflerde şişme oldu ultrason çekildi temiz çıktı doktorum yüksek ateşten enfeksiyondan dedi korkma dedi oğlum iyileşince onlarda yavaş yavaş küçüldü geçti
21miracannesi Bnde az önce farkettim kafasının sağ ve sol arka kısmında fındık büyüklüğünde internetten arastryodum ne olabilir dye , pazartesi doktora götürcem inşallah bişey çıkmaz 🙏😌
Papatyabeyazi 21miracannesi güzel haberlerle karşılaşmanız dileğiyle inşallah … çocuğunuz herhangi bir ateş enfeksiyon durumu yaşamış mıydı?
balarisi_2019 21miracannesi benim büyük oğlumda da tam aynı yerinde vardı. Banyo yaptırırken fark etmiştim. Dr büyümemesi lazım, sorun olduğunu sanmıyorum demişti. 7 yaşına girecek geçmiş gitmişler 😊cok sıkıntı yapmayın ensesindekileri
balarisi_2019 21miracannesi geçer canım hiç merak etme😊ama bir iki gunde bekleme geçmesi yıllar alabilir.
21miracannesi Hbbsnnplt Hayır çıkmadı doktora götürdüm her bebekte olur bu dedi çok küçük zaman geçtikçe geçer dedi 🤲🙏