Zeyy16 4aylık oglum koltuktan düştü cok korkmuş cıglıgını duyuncs hemn koştum sırt üstü yerdeydi herhangi bir yerinde bişy yok ama korkuyorum hastaneye götürmedik sonradan bişy olur mu acaba başına böyle bişey gelen varmı
pogacayanakli_aylamm Zeyy16 2 saat içinde ve 24 saatlik sürede birşey olmazsa daha sonrasında da bir durum gelişmez inşallah. 50 cm den yukariysa dikkat edub
Ylcmelis Zeyy16 bence vakit kaybetmefen yinede acile götürün bebeklerin kemikleri dha hassas olur Allah korusun Doktor kontrol etsin bi defa
irva Zeyy16 Göz kayması fışkırarak kusma falan olursa götürün.Bugün gözlemleyin yine de siz.Bir problem yoksa sorun da yoktur.Bebeklerin kemikleri esnek olduğu için şuan zaten kırık çıkık durumu biraz zor oluyor.
Aselin__Annesi2020 Zeyy16 başını biyere carpmadiysa endişe etme cnm. Ama için rahat etmiyorsa bı tomografisi bı cektirebilirsin acile gidip. İki saat daha uyutma
Zeyy16 Aselin__Annesi2020 yani kafası carpmadın düşmesi imkansız sanırsam carptı muftaktaydım koltugn önüne yastık koymuştum nasıl dönmüşte düşmüş bilmiyorum ne yapıcgmı bilemedm bekledim bi 5dk kadar agladı sonra sustu
Zeyy16 pogacayanakli_aylamm bekledm bi 5 dk kdr agladı sonra sustu şuanlık bişy yok ama umarım olmaz cnm saol
Aselin__Annesi2020 Zeyy16 uyudugunuzda bile sık sık kalkın kontrol edin yine. Eğer acile goturmeyecekseniz. Ve yarın keosn götürün bnce hastaneye
Zeyy16 Aselin__Annesi2020 cok saolun götürelm yarn bi hastaneye dedignz gibi ne olur ne olmaz içim rahat olsun