dlrkrn Uyutmadan önce bebeğime 1 çay kaşığı ventolin verdim. Şuan kalbi hızlı atıyor gibi. Şurupla ilgisi olabilir mi?
BeyzaLivaLeyla dlrkrn solunum yoluyla verilen ventolinin fazla dozu kalpte hızlı atım ve çarpıntı yaptığını biliyorum ama şurubu hakkında bir bilgim yok üstte kalsın geçmiş olsun 🤲🏻
hunilimomm dlrkrn biz hasta olduğumuzda doktor. Vermişti dozunu hatırlamıyorum ama 5 gün felan kullandık daha sonrası dediğiniz gibi kalpte çarpıntı olabilir fazlası zarar olur demişti doktor öyle kalmış aklımda
Deletedmom62626 dlrkrn şurup olarak kullanmadım ama kendim aldığım zaman çarpıntım ve baş dönmesi mide bulantısı yapıyor bende
Zekimurendebizigorecekmi dlrkrn Evet etkileyebilir . Dr nuza danışarak kullanıyorsunuzdır muhtemelen . Bu yan etkisini Dr nuza özellikle söyleyin . Belki türev başka ilaç yazar
dlrkrn @BeyzaLivaLeyla @hunilimomm @Alminamom @Deletedmom62626 @Zekimurendebizigorecekmi Cevaplarınız için teşekkürler. Sabah arayacağım doktoru umarım sabaha kadar daha fazla bir yan etki göstermez🌸
Alminamom dlrkrn umarım azalır hırıltısı sabaha kadar iyi olur minik Allah şifa versin inşallah canım dualarım sizinle🤲❣
Zalimsin Evet ventolin çarpıntı yapıyor dozu çok önemli bebeğe nasıl ne kadar veriliyor bilmiyorum ama yetişkinde bile çarpıntı yapıyor