cylnchngr Az önce mesaj geldi daha önce korona virüs geçirdiğim için aşı olamıcakmışım. Varmı böyle bişey merak ettim. Virüs olanın bidaha olma şansı yokmu
Ayazege06 cylnchngr Hayır yok tabiki de benim annemle babam da covid geçirdi ve asi oldular bende hamileyken covid oldum ama asi olmicam yani covid olan asi olamaz diye birşey yok .
mombeto cylnchngr benm ailem 2 ay önce corona geçirdiler. Aşı olamıyorlar antikorlu diye yazıyor. 6 ay dolması lzm corona geçirdiktrn sonra
Ayazege06 cylnchngr 6 ay süresi olduğunu bilmiyordum ben o zaman doğrudur annemle babamin 10 ay oldu süresi dolduğu için yapıldı demek ki
cylnchngr Zeynepnazinannesi evet şimdi daha iyi anladım beklicem ozaman bende daha yeni virüsü atlattım bir ay olmamıştır
Wanderlust cylnchngr yeni gecirdiyseniz antikordan dolayi olamazsiniz 6 ay gecmesi gerekiyor. Hatta diyelim ilk asiyi oldunuz ve koronaya yakalandiniz 2.asiyi yine olamiyorsunuz. 6 ay gecince tekrar 1.doz olmaniz gerekiyor. O yuzden cikmamistir
DamlaTa cylnchngr covid olduğun tarihten 6 ay sonra aşı olabiliyosun canım. Herkeste öyle. Su an aşı olamazsın.
ayazasaf cylnchngr korona geçirdikten sonra 6 ay grçmesi gerekiyor aşı olabilmeniz için. Süre dolunca elbette olabilirsiniz