bugrasmomy Ne dersiniz güzel anneler? Çoğu doktor zararlı diyor ama bugün hemşireye sordum 20 dk koyabilirsin en fazla dedi. Erkek bebek anneleri bilginiz var mı?
Lindamom bugrasmomy ben almayacağım kuzum 20 dk ya ben bile alışabilirim rahatmış derim bir de dediğin gibi tavsiye etmiyorlar o sebeple oğluma almayacağım 🥲
leynanin_pembemantosuu bugrasmomy birkaç ay koydum oğlumu çok hareketliydi çok sevdi heryere koşa koşa gidiyordu
Minikuzu bugrasmomy bende çok araştırdım ve hiç sağlıklı bulmadım yürüme arkadaşı çok daha iyi en bebeğime pilsan yürüme arkadaşı almıştım çok severek kullandı
Canan_sezer bugrasmomy bende iki arada kalanlardanım ama doktorum da hemşire de kesinlikle önermesi DEDİĞİNİ gibi 10 dk 20 dk dedi onun için almaya değmez ben el arabası şeklinde yürütec aldım.inşallah kullanabiliriz 🤪🤪
Ayse1989 Oğlum 14 aylık doktorumuz önermedi bende çok araştırdım zararlı olduğunu söylüyorlar yürüme arkadaşi aldım 9 ayda cokta ilgisini çekti 12 ayda yürümeye başladi .
bikerem bugrasmomy yurutec ile taa basindan beri 5.5 ay cuvari yürüyor. Simdi de bagimsiz kendi 3 4 adim atiyir.koltulardan tutunup evi geziyor
MinnakAsel bugrasmomy 6 aylıkken günde toplam 20-30 dakika koyuyordum bazen yemek bazen tuvalet ihtiyacından dolayı şuan 13 aylık 12.5 aylıktan beri yürüyor ben bir sikintisini yaşamadım açıkçası gün boyu koymadığın sürece birşey olucagini dusunmuyorum
AlpBeyinAnasi bugrasmomy benim kayınvalidem almış, en fazla 15-20 dk koymayı düşünüyorum ben de, zararlıymış
Mevakemaleyna bugrasmomy ben ogluma yürüteç kullandim ama doktorlar ilk adım arabasi diolar ya tutuyor eliyle tekerlekli onu öneriyor
balyanakannesi2 bugrasmomy özellikle erkek çocuklarını testis ve penisinden dolayı asla koyulmaması gerektiğini belirtiyorlar ama bende bilemedim.
Gizemensar bugrasmomy ben hiç kullanmadım yurutec onun yerine yürüme arkadaşı yaptırmıştı kendi babam tahtadan ve cok cabuk yürüdü suan 16 aylik halada cok seviyor onunla yürümeyi tekerleriule oynamayi
[silindi] bugrasmomy büyük rahatlık al bence. İlk oglumda almadım ama küçük kızımda cok rahat ettim. ayakta durunca öyle duruyor seviyordu. şimdi büyüdü die emeklemek tırmanmak istiyor die istemiyor yürüteçi
kbtmz bugrasmomy alma canım çnermiyorum kahretsin allah o yürüteci bugun oğlum merdivendne yuvarlandı yürüteçle☹️