secilertu 1 saat önce sağlık ocağında aşılarımızı olduk. Ateş olmasa da hemen calpol verin denildi. Çok şükür şimdilik huzursuzluk ya da ateş yok hemen verdiniz mi acaba sizler ?
Deletedmom115 secilertu Bana dediler ama ben vermedim iyi ki vermedim ateşi vs hiçbir şeyi olmadı çok şükür. Sizde bir sorun görmüyorsanız vermeyin.
Rainnn secilertu Ateşi hiç olmadı doktor ateşi 38 ve üzerine çıkmadan verme ve karnı tok altı temiz gazı yokken çok ağlarsa huysuzlanırsa Calpol verirsin dedi verdim sakinleşip uyumuştu. Hemen vermeyin bence aşının etkisi azalmasın saatte bir bakarsınız ateşine zaten umarım huzursuzlanmaz bebişiniz 🤗
secilertu Deletedmom115 ben de aşının etkisi geçer diye vermedim 4.5 saat oldu çok şükür şimdilik bir sorun yok inşallah da olmaz 🤲🏻
Cagla87 Biz de 4 saat önce yaptırdık. Ateş yok çok şükür. Vermedim o yüzden. Öncesinde de ver demediler zaten. Ancak kızım sıçrayıp duruyor. Kollarını yanlara açıp gözlerini kocaman açıyor korkar gibi. Sizde oldu mu böyle birşey?
secilertu Cagla87 benim kızım da çok korkmuş belli bakışlarının değiştiğini düşünüyorum bayağı ağladı yapılırken 😔
sedaomur26 Cagla87 ah canim benim korkmuş kuzucuk :))) bizde olduk asimizi hemem parol verdim canim rahatlatti
secilertu omeriminannesi inşallah bir sorun olmaz canım gidiyor resmen bebeğim ağladıkça ama mecbur 😔
Cagla87 secilertu Kurban olduğum baygın halde. Kucağımdan inmek istemiyor. Az önce azıcık ateşi vardı. Dayanamadım, yarım çay kaşığı Calpol verdim. Şimdi daha iyi. Uyudu rahatlayınca 🙏
secilertu Cagla87 benimkinin ateşi de şuan 37.2 oldu 😔 daha da yükselecek diye korkuyorum bebeğim sakin sakin uyuyor ama vermeli miyim hemen ilacı
secilertu Rainnn şu an 8.5 saat olmuş oldu ve ateşi sanırım hafif hafif yükseliyor 😔 ölçtüm 37.2 çıktı sakince de uyuyor kuzum benim bekleyeyim mi calpol için daha da yükselecek sanki korkuyorum
Cagla87 sedaomur26 Evet canım, korktu kuzum. Yarım çay kaşığı Calpol verdim iyi geldi. Umarım gece de ateşlenmez yavrularımız. Allahım esirgesin hepsini
Rainnn secilertu Uyanınca verin bence ben aşıdan hemen sonra vermedim ama gece uyutmadan verdim gündüzde 2 kere filan verdim ateşi yoktu ama ağrı yapar diye
Cagla87 secilertu Ben 37.5'i geçmesini bekledim. Hemen belli etti zaten alnından öpünce. Acele etme canım. Boş yere ilaç da iyi değil.
secilertu Cagla87 çok şükür ateş yükselmeden atlattık sanırım 😊 gece saat başı kalkıp baktım yükselmedi rahat da uyudu kuzum maşallah 🤲🏻
Cagla87 secilertu Çok sevindim canım. Ben de gece 2 saat kadar üstü açık uyuttum. Hafif ateşi vardı. İlaç vermek istemedim. Sabah çok iyi uyandı. Gülücüklerle ❤🌸 Geçmişler olsun