Arkadaşlar bizim 3. Bebeğimiz. Maalesef annemi erken yaşta kaybettim. Annelerimiz bizim için iyi olduğunu zannediyorlar aslında. Biz yorulmayalim kucağa alişirsa, uykusuz kalırsak süt salgılamada bile azalma oluyor çünkü. Bu arada ben 41 yaşıma yeni girdim. Asla size karşı haddini aşmak istemem hepinizde kardeşim sayılırsınız belki de evladım bile diyebilirim. 21 yaşında çocuğum var çünkü. Zaman çok çabuk geçiyor. Bebeğinizi kucağınıza alın ne zaman istiyorsa emzirin. Kayınvalidem bana "Kızım ne zaman emmek istiyorsa o zaman ver" dedi. Aynı şeyi doktorum da söyledi. Aslında bu anlar bir daha geri gelmeyecek. Sevgi ile büyümeleri en güzeli. Zaten hareketlenmeye başladıkları zaman kucakta bile durmak istemiyorlar. Sağlıkları yerinde olsun en önemlisi bu. Uyku kısmına gelince bebekleriniz uyuduğu zaman sizde hemen uyuyun ki süt salgılama işlemi genelde siz uyurken oluyor. Kayınvalidelerin ve etrafın söylediklerin de çok kafanıza takmayın. moralinizi her zaman yüksek tutun ve mutlu olun her şeyden mutlu olmayı öğrenin. Kızınız şeyde bile güzel tarafından bakmaya çalışın. Beni Kayınvalidem düşündüğü için böyle söylüyor diye düşünün. Bakın o zaman o da gerçekten sizi düşünmeye başlayacak kötü bile olsa. Biz nasıl düşünürsek hayat etrafımızda o şekilde şekil alıyor. içimizi sevgi ile dolduralım ki vücudumuzda salgılanan süt bile mutluluk dağıtsın bebeğimize. Hayatta herşey imtihandır ve her şey geçicidir bunu hiç unutmayalım. Yeri gelir annenle babanla, yeri gelir kayınvalidenle kayınpederinle ,yeri gelir kardeşinle ,kocanla her şeyle çünkü burası imtihan dünyası. Başınızı ağrıttım Hakkınızı helal edin. Hepinizi çok seviyorum canımsınız güzellikler sizinle olsun