Bereninannesi Arkadaşlar merhaba bende doğum sonrası troid rahatsızlığı cıktı doktor dıderal hap verdi süte sıkıntı olmaz dedi ama yınede korkuyorm tansıyon hapı sonucta .. emzirirken bu hapı kullanan varmı
secilertu Bereninannesi tiroid için dideral kullananı duymadım ben. Çarpıntı için o hap sakinleşmeyi sağlıyor diye biliyorum
Zhnce Bereninannesi o hap kalp çarpıntısı ile ilgili değil mi Arkadaşım kullanıyordu Bende tiroit hastasıyım levotiron kullanıyorum Bence endokrin bölümüne gidin yada bu bölüme hemen randevu alamayabılırsın dahiliyeye gidip endokrin bölümüne sevk edilmek istediğinizi söyleyin Sonuçta emziriyoruz ve hormon tedavisini ilaçla almamız lazım Ben yarın hem kendim için hem de oğlum için randevu aldım kan tahlili vericm
Bereninannesi Ugggg evet canm akrabamızdada aynı sorun var ona da baska doktor o ılacı verdı suanda duzeldı troıdlerı ama ben emzırdığım ıcın korkuyorm
Bereninannesi Zhnce endokrin bolumunde yardımcı docent verdı bu hapı ona gittim canm o hap kalp tansıyon hapı evet bende de carpıntı var oda troıdden kaynaklı dedi ama icim rahat değil
Ugggg Bereninannesi bende gebelikte kullandım ex le başlıyordu adını unuttum ondan şaşırdım emzirene uygun diye bişey demeeimi doktor
Bereninannesi Ugggg sabah yarım akşam yarım iç dedi canm bebeği emzırdıkten sonra iç dedi ama ben içtikten bı saat sonra sure gececek bebeğim yıne acıkacak