mavera95 Merhaba kızlar kiwi elektrikli göğüs pompası kullanan var mı aranızda kullanmadan önce şarj mı etmek gerekıyor acaba çalışmıyor da
Ulku_06 mavera95 Ben kullanıyorum. Telefon adaptörü ve kablosu ile siz fişe takıp çalıştırcaksınız. Kabloyu yanında satın veriyorlardı sanırım. Onu adaptöre takınız
mavera95 Alintomom AA o zaman benim cihaz bozuk çıktı cunku çalışmıyor tusa basınca ışık yanıyor prizde ilken
Ulku_06 mavera95 İade mecbur. Zaten Çok süper bişi değil ya. Ama benim işimi gördü. Bim den almıştım. Sağması eh fena değil. Ama fiyatı çok iyiydi. 100TLgibi bişiye almıştım.
mavera95 Ulku_06 canım bisey sorcam sana iade ettim ben ürünü yine aynısından almak istiyorum ama hani herkes memnun kalmış sımdı normalde alınca fişe takınca direk çalışması gerekiyor değil mi yine alacağım inşallah oyle gelmez
Ulku_06 mavera95 Evet. Canım direkt şarja takınca çalışacak. Kendini şarj eden ya da pilli vs. Bi ürün değil bu. Adaptör ile çalışıyor. Kablosunu adaptöre, adaptörü prize
mavera95 okuyanannee bendeki arızalı çıktı ☹️Ama iş görüyor dimi tekrar alacağımda aynısından zaten hani evdeyim çalışmıyorum oyle süt çok olunca sagarım diye aldım
Ulku_06 mavera95 Çalışmıyor isen bu haydi haydi işini görür. Gögsün doluluğuna göre yarım saatte dolar o şişe. Ben Bi kaç sefer 4,5 saatliğine dışarıya çıkmak zorunda kaldığımda işimi görmüştü. Çok acelen yoksa Bim e gelmesini bekle. Arada geliyor.
okuyanannee mavera95 ben 2 aydır kullanıyorum ama bir sıkıntı olmadı ya gayet kullanışlı bence diğer markalara göre hemde daha uygun
mavera95 Ulku_06 Kargosuyla falan demekki işte netten alınca yüz kırka aldım bende canım tekrar alcam aynısından iade ettim onu çok saol sanada 🥰