Gamze0677 Rose21 mamadush kızım hiç bi kanguruda durmadı ve hepsinde belim çatladı ama bunda hissetmiyorsun bile zerre ağırlık yok aşırı rahat kendin tahatça takıp çıkara biliyorsun ve yeni doğan aparatı bile var 😊
yldrm986 Rose21 sakın ebebekten baby plus marka kanguru almayın iğrenç, ergonomik değil,para tuzağı, bilginiz olsun...
Sariballim Rose21 cok rahat kolay ayarlanıyo içinde rahat uyuyo 40ımız çıktığından beri kullanıyorum memnunum
Gamze0677 Rose21 evet canım aldım denedim iade ettim en son mamadush da durunca ve iyi hissedince onda karar kıldım ve kullanmaya devam ediyoruz
Rose21 yldrm986 çok sağ olun. Kanguru bölümünü okudum yani tüm başlıkları. Bu 3 marka öneriliyor. E bebek düşünmüyorum. Bilmeyen varsa iyi olur öğrenmeleri burda.
Mrvsltn biryavuzkusu Aslihannazli ay aldım valla bilmiyorum 5 aylık benimki henüz kullanmadım sever mi sevmez mi eve kaça kaça geri mi dönerim bilmiyorum 😂
Aslihannazli Solomombaby kullanıyoruz çok rahat beli kavrayışı falan taşıması konforlu bebeği iyi sarıyor ve rahat kuzum ... çok güzel de renk desen seçenekleri var bizimki balık kraker desenli 😂😍
biryavuzkusu Mrvsltn yok benimkinde bırakılmıyor. Zaten bebek göreceksiniz olması çok saçma olurdu duruş açısından. Ama o şekilde kullanılanıda varmış. Orlar ergonomik değildir sanırım. Çünkü m oturuş sunan bir kanguruda yüzü dışarı bakarak oturtmak mümkün değil gibi geliyor bana