Ruzgarsmummy Kızlar ek gıda için gıda malzemesi olarak neler almalıyım bebeğe özel ? Hangi markanın ürünleriyi ve güvenilir ?
Hsbmhr Ruzgarsmummy Oioinin tabağını kaşığını, wee baby meyve süzgecini ikili kaşığını, philips avent suluk, metal buharda pişirme aparatını, bu çocuk aç ve acıkınca yer kitaplarını aldım taze mayalamak için küçük yoğurt kavanozları alabilirsin
Hsbmhr Ruzgarsmummy he ben beyorganikten Tam pirinç unu, tam buğday unu, yulaf ezmesi, yulaf unu, keçiboynuzu unu, bebek irmiği aldım
Ozata Mama sandalyesi kaşık vs alırsınız mutlaka. Pratiklik için benim bebeğim kaşığa ağzını açmıyor 7,5 aylık oldu açmıyor en başından beri şu meyve sebze silikon emzik ondan kullandım. içine meyveyi mamayı yumuşak olan şeyleri koydum onunla tadım yaptık. Emiyor deliklerden çıkıyor. Hem diş kaşıcısı olarakta kullanıyor çok pratik hatta ben havuç vs de haşlayıp ona koydum tattırdım. Kesinlikle tavsiyem oioi marka çok memnunum
AybukeAliEren İnstagram da aşçı anne den bütün yiyecekleri bulabilirsiniz. İnternet sitesinde ay ay ayırmış zaten. Bende aldım kızım hepsini çok sevdi