Deletedmom27337 surass biz meme ve mama gidiyoruz 3 günlükten beri veriyorum. Mama yediği için ağzında pamukçuk olmasın ağzı temizlensin dedi doktorumuz ve ebemiz. Kaşıkla veriyorum önceden 3-4 damlaydı sonradan yavaştan çoğalttık.. heleki bir de yaz geldi mutlaka verilmeli diye düşünüyorum
Poziomka Doktorlar önermiyor zaten su ile yapıldığı için yine ek gıdaya geçişte verin siz anne sütü ile beslenen çocuğada vermeye gerek yok mama ile beslenene de 😊
surass Poziomka bende öyle düşünüyodum aslında ama bugün instagram da bi yazıya denk geldim su ile alakalı verilmesi gerektiği yazıyodu. Bilemedim şimdi
yaseminoztrk surass mama aldığından beri uykudan uyandığında, mamadan 1 saat sonra falan çay kaşığıyla veriyorum. Çok terliyor ve malum yaz aylarına geldik. Çok sıcaklarsada veriyorum tamamen ona bağlı yani.
Gulenes surass yok canım doktoruma kalsa daha verilmiucek ama ben verdim Gun de 1 çay kaşığı kadar veriyorum bazen 1 çay kasığından biraz fazla bence artık verilmeli ya doktorların biri verme diyor biri ver mesela geçen biri post açmış fitil ile ilgili bana fitil şok dediler başka birine sokma bilmem ne olur yani böyle şeyler hep farklı ben bebeğime göre hareket ettim verdin zaten zamanida geldi 5 buçuk aylık şimdiye kadar hiç vermedim 5 gündür veriyorum
Poziomka surass 6. Aydan sonra ek gıda ile suyada başlanıyor. Veren veriyor tabi anne sütü içene de mama içenede ama gerek yok ikisininde çoğu su zaten bebeğin suya ihtiyacı yok yani
surass Gulenes 5,5 aylık çocuğa nasıl hala verme diyebilir ki. Bizümde şuan sabit bi doktorumuz yok sorabiliceğim, doktor mahduriyeti yaşadığımız için bıraktık. Herkes başka bişey diyo zaten ama çoğu anne verilmesi gerektiğini söylüyo
Evelynn surass aslında su verilmesine gerek yok diyorlar doktorlar zaten su ile yapılıyor anne sütü gibi çoğu su boşuna midede yer kaplamasın diyorlar amaaa. Benim oğlum mart doğumlu yaza girince ebemiz her mama sonrası bir çay kaşığı içir dedi. Anne sütü değil sonuçta formülü daha ağır dedi bende verdim.