KATRE_ Kdrye canim bak bence trendyoldan al kanguruyu 15 gun icinde iade etme hakkin var baktin sevmedi gonderirsin ben instagramdan alip muhattap olmak istemedim tremdyoldan aldim ilkay aldim ben bebegim sevmedi 15 gun icinde iade ettim paranda 10 gun icinde hesabina geliyor direk 👍
suzinakpesrev Elimde yenidogan aparatli hic denenmemis midilli ciftligi desenlisi var. Ben duz renk kullnyrm. Bunu kör olmayasica babasi almis. Kullanmam asla. 169a normal kanguru fiyatina satcam yenidogan aparati da hediyesi olsun
diloska Cigdemkuzeyatasoy https://www.solomombaby.com/Urun/SolomomBaby-Sevimli-Kuslar-3Ay-4Yas/37 yenidoğan aparatı ile 130a verebilirim düşünürseniz
Butterfly31 Cigdemkuzeyatasoy s Cigdemkuzeyatasoy Cigdemkuzeyatasoy solomombaby siyah baykuşlu olan modeli hiç kullanmadım 0-4 yaş yenidoğan aparatı ve yağmurluk ile birlikte 160 tl
Ezgi_ela Kizlar bende de var hic kullanmadik solomombaby. 150 tl. Sifir yani.siyah model ustunde kopek desenleri var
Ezgi_ela Cigdemkuzeyatasoy canim bende de var hic kullanmadik solomombaby. 150 tl. Sifir yani.siyah model ustunde kopek desenleri var