Defneninannesi123 4.ay aşımızı olduk 9 da 2 den beri aşırı huzursuz cok agliyor bacaklarina dokunamiyorum kucagima alirken yatirirken falanda cok agliyo biyerine bisey mi yptim diyorum yoksa asidanmi sizinde boyle olmismuydu
Hvnannesi Defneninannesi123 bizim de dün bacaktan aşı oldu o da huzursuzdu hatta ateşi çıktı bugün iyi şükür aşının yan etkisi canım
Annekizz Defneninannesi123 Aşıdan kuzum benim kızım kucakçı biraz ama aşıdan sonra çok zorlandık huysuzdu sürekli bacak arasından tutarak aldım kucağıma dikkat ettim hep
Annepandaa Defneninannesi123 biz geçen hafta 2 ay aşımızda öyle olduk. 9 da aşı oldu. Uyudu 2 de bi uyandı 5 e kadar ağlamaktan helak oldu bebeğim. Ama gecesi bişey kalmadı çok şükür. Eşimde evdeydide bi o bi ben dinlenerek sakinleştirdik.
Defneninannesi123 Annekizz ya grcktn biyerine bisey yaptm sandim oyle aglio ki col korktm smdi carpol verdm rahatladı biraz
Yasemin38 Defneninannesi123 vuruluş şekliyle alakalı sanırım bizimde bacağımızın birinde aşı yerinde sertleşme olmuştu😒
Defneninannesi123 Annepandaa bizim 2 ay asimizda hic bisey olmamisti bunda ne oldu anlamadm ins gece bizmde rahatca uyur