Semrakrbck Doktor bugün bu damlayı verdi kullandım bebeğe ama bebeğim daha 1 aylık ve damla tatlı bu bebeğe etki etmez mi bide işe yarıyor mu
Splash-Splash-Love Semrakrbck Biz günde 15 damla kullandık sabah öğle akşam olarak. Metsil ve sab simplex dönüşümlü kullandık. 4. Ayda bitti gaz çok şükür
Deletedmom27337 Semrakrbck 15-20 günlükken ağır bir gaz sancısı yaşadı o zmndan beri kullanıyoruz. Zaten sulandırıyorsun kaşıkta tadı kaçıyor
Semrakrbck Musam 4 defa 8 damla zaten reçetesinde yazıyor ama aromalı Yenidoğan için fazla gibi ilk 6 ay anne sütü dışında bişey verilmezken bu damlayı nasıl kullanacağız
Splash-Splash-Love Musam İlk zamanlar meysili günde 5er defa 3 kere verdik daha sonra doktorumuzun önerisi ile 10a çıkardık
Deletedmom27337 Semrakrbck bana eczacı yengem o söyledi. Kaşığa 5-6 damla damlat sonra birkaç damla da su damlat öyle içir dedi. O yüzden hep öyle içiriyorum
Deletedmom27337 Semrakrbck METSİL su ile veya bebeğin herhangi bir içeceğine karıştırılarak verilebilir. nette de böyle yazıyor. Metsil nasıl kullanılır diye yaz karşına çıkıypr direk
Semrakrbck Deletedmom27337 evet içindeki reçetede de yazıyor ama bebeğim 27 günlük ondan kafama takıldı
Deletedmom27337 Semrakrbck dediğim gibi ben 15-20 günlükken falan verdim. Ama sen bilirsin gene de tabi :) istersen ayaklarının aştına acı elma yağıda sürebilirsin o da etkiliymiş galiba